arcanum webáruház, webshop

Egyéb kategória

Termék kategória

Gyártó

Ismertebb márkák

Az ismertebb termékek, melyeket nálunk is megtalálhat.

Alocado, air wolf, armonia, aromax, babé, bálint, boextra, béres, bioco, bioheal, bionit, bionit, biomed, biotech, boiron, cerumen, deva, dr. chen, dr. herz, dr. czeizel, dr. organic, dr. aliment,  dr. theiss, energy, estrea, eveline, frezyderm, gere, gyógyfű, hélia, herbária, herbiotikum, holistic pharma, innopharm, interherb, jamieson, jinjang, jutavit, kék lukács, masteraid, mecsek, medicura, naturtanya, naturland, ocso, pharmadoct, pharmaforte, pharmavit, sanct bernhard, sandoz, scholl, schüssler, silanus, solio, supherb, swanson, vita crystal, vitaday, vitamin station, vitamintár, vitanorma, vitapaletta, walmark, varga, jamuna, arkocaps, bioeel, celsus, bach, dr kelen, hillvital, netamin, panarom, virde, vitaking

Kölcsönhatások

Önvizsgálati teszt folyt

Klimax (menopauza) teszt
AZ FSH Egylépéses Menopauza Tesztlap (Vizelet) gyors, immunkromatográfiás vizsgálat a vizelet folliculus stimuláló hormon (FSH) szintjének kvalitatív kimutatására vizeletből a női menopauza kezdetének
jelzésére.

Klimax  kezelésére használható szerek

FSH menopauza teszt 2x INNOVACON *


Hüvely vizsgálati tesztek
Egészséges hüvelyflóra esetén a hüvely pH értéke az enyhén savas, 3,8–4,5 közötti tartományba esik.

  E fölötti pH érték a hüvely mikrokörnyezeti egyensúlyának bakteriális vagy gombás fertőzés által okozott zavarára utal.
Ezt általában további tünetek, pl. folyás, halszag, viszketés, égő érzés vagy hüvelyszárazság kísérik
Hüvelyváladék vizsgáló teszt 100x Hüvelyfertőzés kimutató tesz


Lisztérzékenységet kimutató teszt


A Biocard Celiac gyorsteszt otthon alkalmazható vizsgálati eljárás a coeliakiára jellemző transzglutamináz- ellenes IgA antitestek kimutatására
ujjbegyből vett vérből. A Biocar Celiac  teszt hasznos segítséget ad a coeliakia felismerésében, de a betegség fennállását, azaz a diagnózist a kezelés megkezdése előtt feltétlenül orvosnak kell megerősítenie.


Lisztérzékenységben használható termékek


Biocard Celiac lisztérzékenységet kimutató teszt 1x * Gluténérzékenység kimutató teszt


Székletvért kimutató teszt
Rejtett emésztőrendszeri vérzések kimutatására szolgáló gyorsteszt. A vizsgálat egyszerűen elvégezhető, és az emberi vérre specifikus. A vizsgálatot megelőzően nem szükséges húsmentes diéta.

A székletben megjelenő vér a bélrendszerből származik. A  felsőbb szakaszokból  (NYELŐCSŐ, GYOMOR) származó vér  mire a székletbe kerül, megemésztődik, és a székletet  feketére festi. Ez csak akkor vehető észre szabad szemmel, ha a vérzés mértéke jelentős. Kis mennyiségű vér nem okozza a széklet elszíneződését.
Az emésztőrendszer alsóbb szakaszából származó vér élénk szinű marad. A vastagbélrák korai szakaszban nem okoz tüneteket, ezért pozitív eredmény esetén végbélvizsgálatot vagy tükrözést kell végezni. Fontos hangsúlyozni, hogy nem csak a vastagbélrák következtében lehet vér a székletben.
A vér a vizsgálat során színreakciót mutat, ez egy minőségi vizsgálat, azaz a vér jelenlétét, de nem mennyiségét mutatja meg.Emésztőrendszeri teszt
Béldaganatszűrő székletteszt

A ”ScheBo M2-PK gyorsteszt enzimes béldaganatszűréshez” béldaganatok azonnali, egészségügy intézményben kivitelezett szűrésére szolgál. A tumor esetleges vérzése az eredményt nem befolyásolja. A teszt lényege egy immunkromatográfiás eljárás, amely vizuálisan egyszerűen, gyorsan értékelhető. Egy gombostűfejnyi székletmintából mutatja ki az M2-PK enzimet. Időigénye összesen 15 perc. In vitro diagnosztikumról van szó, amelyet csak egészségügyi személyzet végezhet el megfelelő körülmények között. A tesztet vastagbélrákszűrésre fejlesztették ki, de pozitív esetben gondolni kell polipokra, krónikus gyulladásos bélbetegségre, vagy az emésztőrendszer más betegségeire is. 
Schebo Tumor M2-PK béldaganatszűrő gyorsteszt 1xHasnyálmirigy elégtelenséget kimutató teszt


A ScheBo Pancreas Elastase 1 Gyorsteszt egy vizuálisan értékelhető immunkromatográfiás eljárás a pancreas elastase 1(PE-1) székletmintában történő kimutatásához. In-vitro vizsgálatról van szó, ami kizárólag professzionális használatra alkalmazható. Ha a teszt csökkent enzim mennyiséget mutat, exocrin pancreas insufficiencia lehetőségére hívja fel a figyelmet. A teszt eredményét nem befolyásolja az elfogyasztott táplálék, ezért a székletminta vétele előtt nincs szükség diétára.


Hasnyálmirigy gyorsteszt 1x ScheBo

A ScheBo Pancreas Elastase 1 Gyorsteszt érzékenysége 92%, a specifikussága 94%.


Giardia Lambria bélparazita kimutató teszt  1x
Giardia Lamblia (bél-parazita) gyorsteszt A Giardia egy olyan egysejtű, amely vízben, állati székletben fordul elő, a vezetékes ivóvíz klórozása sem pusztítja el. Az emberi szervezetben viszonylag könnyen megtelepedik, és az esetek egy részében, felnőtteknél nagyjából felében, gyermekekben még ennél is nagyobb arányban okoz hasmenést. Egyfajta népbetegségről van szó: ez a felszívódási zavaroknak, a tartós hasi panaszoknak, a tartós hasmenésnek, és gyerekeknél olykor a fejlődésbeli elmaradásnak is az egyik oka. A kórokozó panaszokat főképp a gyerekeknél okoz, a felnőttek gyakran tünetmentesen esnek át a fertőzésen

Terhességi tesztek
A beágyazódást követően (ovuláció után 3. nap), a női szervezetben egy hormon, HCG kezd termelődni, melynek kimutatásán alapulnak a terhességet igazoló tesztek.
Az érzékenységük azt jelzi, hogy mekkora hormonszint az amit kimutatnak.
A teszt előzetes terhességi diagnózist ad, így ebből sem következtetéseket levonni, sem orvosi indíttatású döntéseket hozni nem lehet.
Movo Romed Terhességi gyorsteszt 1x * Terhességi teszt Gabriel 1x *
25mlU/ml
Terhességi teszt Zicherin 1x *
25mlU/ml
 CYCLOTEST Korai terhességi teszt 1x
Illa terhességi gyorsteszt 1x *
15 IU/ml
Terhességi teszt Medilab 1x *
20 IU/l HCG
CYCLOTEST Korai terhességi teszt 1x

10 IU/ml

Az érzékenyebbek már  20IU/ml szintet is érzékelnek. De ahogy telnek a napok ez a hormon egyre nagyobb koncentrációban lesz jelen a testben. Menstruációt megelőző 1-2 napon már mindegyik teszt tökéletesen megbízható eredményt adhat.  Bár sok teszt bármelyik napszakban elvégezhető a kora reggeli vizeletben található a lenagyobb koncentrációjú HCG. 
Ál-pozitív eredményt adhat a HCG gyorsteszt vesebetegség, a vizeletben megjelenő fehérje vagy vér, immunrendszeri kórállapot, illetve az LH hormon túltermelődése. Így egy pozitív eredményt a terhesség valószínűségi jelének tekintjük, amit további vizsgálat (leginkább az ultrahang) megerősíthet. Bizonyos gyógyszerek szedése, mint a görcsoldók, a Parkinson-kór elleni szerek és a nyugtatók is ál-pozitív eredményt adhatnak.  Ál-negatív eredményt kaphatunk a HCG gyorsteszt végzésével a terhesség túl korai szakaszában, amikor még nincs kimutatható HCG-szint, valamint bizonyos gyógyszerek szedése, mint a vizelethajtók, antihisztamin.

Vashiány teszt

A vérszegénység egyik fő oka a vashiány. A vashiány okozta panaszok kezdetben olyan enyhék lehetnek, hogy a vashiány felismerése akár hónapokig is eltarthat. A vérszegénység egyike a nőket leggyakrabban érintő hiánybetegségeknek.
Ha sokszor érzi magát fáradtnak, levertnek, kedvetlennek, ha gyakran sápadt, vagy gyengélkedik immunrendszere, elképzelhető, hogy panaszait vashiány okozhatja, amiről saját maga is meggyőződhet otthonában kényelmesen, a Vashiány gyorsteszt segítségével!

Mi idézhet elő vashiányt a szervezetben?
Vashiány gyorsteszt 1x * Vashiány teszt1x


  • vérszegénység
  • intenzív sport
  • várandósság, szoptatás
  • gyomorbetegség
  • fekély
  • daganatos betegség
  • aranyér miatti vérzés<
Vizeletvizsgálati teszt

Mi mutatható ki a vizeletből?
A kimutatás azon alapul, hogy az említett betegségek, rendellenességek esetén vagy olyan összetevők jelennek meg a vizeletben, amelyek egészséges emberek mintájában nem találhatók meg, vagy pedig az egyébként normális mintában is jelen lévő anyagok koncentrációja a megengedettől eltérő. 
A  vizsgálatára szolgáló tesztcsíknak csak egy pillanatra kell a vizelettel érintkeznie, és az azt követő elszíneződések egy mellékelt un. referencia színskálával azonnal összehasonlíthatók.
 


Medi-Com tesztcsík vizeletvizsgálathoz 1x * Medi teszt Combi 9 100db *Vesekárosodást kimutató teszt

Hogyan működik a Vese rendellenesség teszt?
A máj által termelt fehérje (albumin) normál esetben egyáltalán nem, vagy csak nagyon kis mennyiségben található meg a vizeletben. Az albumin a legkisebb méretű fehérje, amely átjuthat a vese szűrőrendszerén, így a megemelkedett albumin szint a vese szűrőfunkciójának zavarára utal. Az albumin mérhető megjelenése a vizeletben a legkorábbi jelzője a vesekárosodásnak.
 
A Vese rendellenesség teszt lehetővé teszi a megemelkedett albumin szint kimutatását, így a veseproblémák korai észlelését. Ha a vesék megfelelően működnek, az albumin szintje ki sem mutatható a vizeletben, vagy 10 mg/L alatt van.


HÍRLEVÉLGlutén gyógyszerekben    homeopátia allergia    DEPRESSZIÓ, alvászavar    schüssler alkalmazás képekkel    Terhességi vitaminok    GYÓGYNÖVÉNYEK betegségekre    Koleszterin    Beszerzése hosszadalmas    Candida diéta    ÉTREND KIEGÉSZÍTŐK    ékszer táblázat    Deva folytatás    Schüssler tünet    vitamin igény folyt    Zöldkagyló hatása    Glukózamin szulfát    MSM    KURKUMIN    Kondroitin szulfát    Édesítőszerek fajtái    Természetes antibiotikumok    szemcseppek    Ellenőrzés    Vásárlási tájékoztató    Szelén hatásai    BACH virágesszenciák    Szállítási költségek    TOJÁS, TEJ, PORATKA,MACSKA ALLERGIA    Biztonsági adatlapok    Jogi nyilatkozat    Szénanáthát kimutató teszt    Immunrendszer    Tejelválasztás    Kék Lukács termékek    Féreghajtó, féregirtó    körömvirág hatása    Termékenység    Sugárkezelés    Önvizsgálati teszt folyt    Promóciós kód    Virágesszecia folyt.    vizelet vizsgálat    Aminosavak    Ínhüvely gyulladás    Mi okoz hányingert?    allergia kezelése    Vitamin 6 hóig    Vitamin 7-12 hóig    Vitamin 1-3 éveseknek    Vitamin 4-6 éveseknek    Vitamin 7-10 éveseknek    Vitamin 11-14 éves    Vitamin 15-18 éves    Vitamin 19-50 évesek    arcüreg gyulladás    Vitamin 50 éveseknek    Vitamin terheseknek    Vitamin szoptatóknak    Vitamin fizikai munka    Vitamin stressz alatt    Vitamin dohányzóknak    Vitamin alkoholisták    Vitamin klimax alatt    Emésztés összefoglaló    Fogamzás elősegítése    Köszvény kezelése    Ajakápolás    FOGYÁSI TRÜKKÖK    Deva általános    Horoszkóp-ásványok    Mi okoz hasmenést?    Prolaktin    összetett deva spray    Ágymelegítők    bárányhimlő    Korai magömlés    GINKGO BILOBA    Bioco termékek    Hasizomerősítők    Pharmaforte termékek    Ásványi anyagok hiánya- túladagolás    Idegkárosodás ( NEUROPÁTIA )    BISNODE    SCHÜSSLER terhességben    Energy termékek    hüvelyi pH    Ránctalanítók    Arclemosó, tonik, maszk    Szemránckrémek    Bőrfeszesítő, tömörség    Növényi kivonatokkal    Arany, gyémánt, ezüst    rozacea, vitiligo, májfolt, pigment    Állati eredetű    Hidratálók    Jód pótlása    Vesekövesség    allergia egyéb szerei    Asztma kezelése    Szappanok    Körömápolás    Intim mosakodás    Visszér kezelése    Aranyér    Porcerősítők komponens    Vitamin 50 éven felül    Vitaminok férfiaknak    vitaminok cukorbetegeknek    Vitaminok felnőtteknek    Ásványi (Ca, Mg, Se, Zn)    Vas tartalmú készítmények    PATTANÁSOS BŐR    Étvágycsökkentők    Bélflóra helyreállítása    Gyomorégés    puffadás kezelése    Emésztési problémák    Hányinger csillapítása    Tejcukorérzékenység    Bőrgomba    Körömgomba    Hüvelygombásodás    Herpesz    Műfogsor ápolása    Fogínysorvadás    Fényvédelem    Torokfertőtlenítés    Diabetikus édesség    Édesítőszerek    gyógymód csípésekre ( dazázs, méh)    hüvely szárazság    klimax teszt    Lisztérzékenység    candida kimutatása    ovuláció időpontja    székletvér    drog tesztek    ételintolerancia    prosztata teszt    Húgyúti fertőzés    Fertőzőbetegségek    Ekcémás bőr    fogzás    hasfájós csecsemő kezelése    Orrjárat tisztítás    popsiápolás    fejbőrápolás, koszmo    Q10 vitaminok    Homoktövis    grapefruitmag    Sebellátás, sebkezelés lehetőségei    Tabletták hajhullásra    Fülzsír kezelése    Hialuron tartalmú    Lúgosító teák    általános erősítő    HALOLAJ    Lenmagolaj    Omega-3 gyerekeknek    fokhagyma medvehagyma    IDŐSKORI LÁTÁSROMLÁS    Műkönnyek szemszárazságra    Méregtelenítő tapaszok    Béltisztító termékek    Méregtelenítés    Béta glükán tartalmú    Paradicsom kivonat    Fűrészpálma kivonat    Progeszteron    Holt-tengeri termékek    Ásvány ékszerek 1.    Ásvány ékszerek 2 folyt.    Dr. Organic termékek    Aloe vera termékek    Narancsbőr    Psoratinex pikkelysömörre    Hair nice termékek    E recept    facebook kedvelés    ásványok tisztítása, energetizálás    Vizeletcsepegés    Böngésző folytatasa    Cigaretta terhesség alatt    Alocado termékek    Őszülés elleni    Növényi szterinek    Schüssler kereső    Hány nap múlva    Bélférgesség    Fizetési módok    személyes átvétel    megjegyzés a rendelés    Egyedi ékszerek ásványból    Viviscal hajnövesztő    gyömbér    AJÁNDÉKOKNAK VALÓ    Száraz bőr    ÍZÜLETI KRÉMEK    Homeopátia szülés    Sebgyógyulást elősegítő    Macskagyökér kivonatok    Citromfű    Melatonin    Teakészítmények    Komló    Összetett készítmények    Orbáncfű    Egyéb készítmények    Adatkezelés    Rostok    Kolosztrum    A vitamin    B vitamin csoport    C vitamin    D vitamin    E vitamin    K vitamin    ŐSZÜLÉS    Olvasnivaló    Ráncosodás    Szájápolás-homeopátia    karkötők    Meridiánok    böngésző    Változás 2013.április 1-től    Ásvány számozása 2    Acidózis, alkalózis    Terhesség, szoptatás    Betegségek lelki okai    Porcerősítés gyermekkorban    Armonia termékcsalád    Preventa víz használata    Videók    Naturalswiss termékek    Akció    Vevőszolgálat    Vitamin ajánló    Antioxidánsok    Progeszteron női    Expediáláshoz    expediáláshoz Hasmenés    Schüssler krémek    Online Patika    Köröm elváltozások    online fizetés később    Zodiákus    méhen belüli fogamzásgátló eszközök    IBS irritabilis colon szindroma    Gombafertőzés ( bőr, köröm, hüvely)    Schüssler táblázat    Akvamarin    Amazonit    Ametiszt    Vércsoport diéta    Aventurin    Hematit hatása    Gránát hatásai    Hegyikristály hatásai    Jáspis hatásai    Holdkő hatásai    Howlit hatásai    Jáde hatásai    Kalcedon hatása    Karneol hatása    Malachit hatása    Napkő hatása    Rózsakvarc hatása    Rodonit hatása    adatkezelés folytatása    dr. Matejcsik Csaba homeopata    Orrcsepp/orrspray adagolása    Inkontinencia nadrágpelenkák betét    Mol pont lista 2    Figyelmeztetések, gyógyszerkölcsönh    Bankkártya elfogadás    OPÁLÜVEG    Hisztamin intolarencia    A Lyme kór kezelése tünetei    Kálium hatása    Króm szabályozza a vércukor azintet    Teafa olaj hatásai és termékek    Gyógynövények hatásai II.    Gógynövények hatásai III.    Betegségek és kezelési lehetőségei    Nátha( orrhurut) rhinitis acuta    kakaóvaj    Aminosavak hatása    Argánolaj, jojobaolaj, szőlőmagolaj    Tesztek allergiában, gyorsan segít    mi okoz viszketést?    Gyorstesztek otthoni vizsgálathoz    Vesekárosodásra utaló tünetek    Barátcserje hatása    Kullancs okozta betegségek    Mitől puffadok?    Dr. Herz termékek    Epekövesség    gyógyító ásványok    Természetes gyógymódok:légút    Vakcinák    vakcinák 2.    vakcinák 3.    Gyomorrontás    A Folsav szerepe    Policisztás ovárium    Ebédválasztó    Vérszegénység/anaemia    Betegségek (gyakoribb)    Tünetek/panaszok    Hogyan hatnak?    Diéták betedségekben    kólika, hasfájás homeopátiás    Viselkedési zavarok homeopátiával    Magas vércukorszint, hyperglikémia    Hasnyálmirigy és feladata    Konfliktus kezelés    Pajzsmirigy túlműködés    Mellékpajzsmirigy működés    Kölcsönhatások együttszedéskor    NYOMKÖVETÉS belföld -külföld    Spirál intrauterin fogamzásgátló    Futárszolgálattal kapcsolatos infó    További kedvezménye    Arcanum patika elérhetősége    Elállás    Csomagátvétel átvételi pontokon    Hemoglobin A 1c    Magas koleszterinszint okai    Rövid jellemzés    Deva virágesszenciák    Mannóz, d-mannóz    Ételmérgezés, ételfertőzés    Zsibbadás    közérdekű információk    Csípés kezelése homeopátiával    HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT HÍRLEVÉL    GDPR általános    Napi szükségletek    Napi szükséglet vitaminok    Diosmin tartalmú készítmények    Felhasználási feltétel 2019

SSL biztonságos vásárlás     Simple bankkártyás fizetés     Webáruház bérlés