arcanum webáruház, webshop

Üdvözöljük!

    

Egyéb kategória

Termék kategória

Gyártó

Ismertebb márkák

Az ismertebb termékek, melyeket nálunk is megtalálhat.

Alocado, air wolf, armonia, aromax, babé, bálint, boextra, béres, bioco, bioheal, bionit, bionit, biomed, biotech, boiron, cerumen, deva, dr. chen, dr. herz, dr. czeizel, dr. organic, dr. aliment,  dr. theiss, energy, estrea, eveline, frezyderm, gere, gyógyfű, hélia, herbária, herbiotikum, holistic pharma, innopharm, interherb, jamieson, jinjang, jutavit, kék lukács, masteraid, mecsek, medicura, naturtanya, naturland, ocso, pharmadoct, pharmaforte, pharmavit, sanct bernhard, sandoz, scholl, schüssler, silanus, solio, supherb, swanson, vita crystal, vitaday, vitamin station, vitamintár, vitanorma, vitapaletta, walmark, varga, jamuna, arkocaps, bioeel, celsus, bach, dr kelen, hillvital, netamin, panarom, virde, vitaking

Akciós termékek

Prosztata filteres teakeverék Herbária 20x
Prosztata filteres teakeverék Herbária 20x

bruttó 969 Ft
AKCIÓ! - 46%
bruttó 520 Ft

További akciós termékek

Bisnode

bisnode

Hivatalos adatok

ogyei
     felügyeleti szerv:
Országos Tisztifőorvosi Hivatal

Felhasználási feltétel
Adatkezelési tájékoztató
Jogi nyilatkozat

Kölcsönhatások

Tetű elleni
Fejtetűirtó és megelőző szerek


  A fejtetű három fejlődési szakaszon esik át: első a "tojás", amelyből a "serke" kikel, amelyből aztán kifejlődik az ivarérett tetű. A tetvesség kezelése során alapvető fontosságú, hogy hatásosan küzdjünk meg a tetű összes fajtájával, bármely fejlődési szinten álljon is. Egészen idáig a szokásos kezelési mód ártalmas rovarirtó szerek használatán alapult, amelyek közül nem mindegyik volt hatékony az összes fejlődési szinten lévő tetűvel szemben. Idővel a fejtetvek mind ellenállóbbá váltak az ilyen kezelésekre. A fejtetű elleni szerek lapos tetű ellen is
(szeméremszőrzetben élő) hatékonyak. Ne feledjék el, hogy a tetűirtó szereket meghatározott idő múlva (mindegyiknél más az időintervallum) a hatékonyság elérése érdekében ismételni kell! A serkék eltávolításához vagy erre a célra gyártott tetű fésűt használhatunk, vagy kézzel is kiszedhetjük őket.

Tetűirtó szerek
csecsemőknek és 3 éves kor alattiaknak

 Hedrin oldat 100ml Hedrin 50ml oldat
8 órán át az oldatot a hajon kell hagyni. Utána mosható a haj, de nem kötelező. 7 nap múlva kezelés megismétlendő. 6 hónapos kortól. Megelőzésre nem alkalmas.

Paranit fejtetű és serkeirtó sampon+fésű 200ml *  Paranit fejtetű és serkeirtó sampon+fésű 200ml
2 éves kortól
15 perc alatt elöli a tetveket és a serkéket.

Rázza fel a flakont.
Az oldatot száraz hajon oszlassa el úgy, hogy a haj végéig jusson.
Dörzsölje be jól. 15 percen át hagyja rajta a hajon, majd mossa meg.

A serkefésűvel könnyítheti a serkék eltávolítását. 7 nap múlva kell ismételni.

Szabadalmazott termék! Nem tartalmaz rovarirtó szert!
Szagtalan
Paranit tetűírtó spray 60ml Paranit tetűírtó spray 60ml
15 perc kell a hatás kifejtéséhez. A haj síkossá válik tőle. Utána a szer kimosható a hajból. 9-10 nap elteltével a kezelést meg kell ismételni. 2 évesnél idősebb gyermekek használhatják.

Neemoxan oldat hajtetvek ellen 125ml
Neemoxan oldat hajtetvek ellen 125ml
6 hónapos kortól használható. 10 perc alatt hatékonyan elöli a tetűt. Hajmosás után kell alkalmazni, mivel a szert nem szabad kimosni a kezelést követően.  2 héten át  heti 2x a megadott műveleteket mindenképp el kell végezni.

NYDA tetűírtó spray 50ml + fésű  NYDA tetűírtó spray 50ml + fésű 2 éves kortól
Előírásszerű használatával a NYDA® alkalmas minden fejlődési stádiumú tetű leküzdésére, így elpusztítja a tojásokat, a serkéket és a kifejlett tetveket is. A NYDA® használata maximum 8 órán át szükséges. Ennyi idő eltelte után a tojások is elpusztulnak, így a tetű nem tud tovább szaporodni. Mélyen a tojás, a serke és a tetű légzőrendszerébe jutva a legkisebb helyeket is kitölti, megakadályozza a gázok cseréjét és - függetlenül attól, hogy milyen fejlődési fázisban is van a tetű - fulladáshoz vezet.
Hatóanyaga: 92%Dimetikon, közepes lánchosszúságú trigliceridek, jojoba viasz, illatanyagok. A kezelést követő 8 óra múlva

 

Tetűirtó szerek
3 éves kortól és felnőtteknek

Neemoxan oldat hajtetvek ellen 125ml Neemoxan oldat hajtetvek ellen 125ml
hónapos kortól használható. 10 perc alatt hatékonyan elöli a tetűt. Hajmosás után kell alkalmazni, mivel a szert nem szabad kimosni a kezelést követően.  2 héten át  heti 2x a megadott műveleteket mindenképp el kell végezni.

Liquido Radical tetű és serkeirtó 125ml  Liquido Radical tetű és serkeirtó 125ml

Hatékonyan távolítja el a tetveket és a serkéket.

Természetes alapanyagokból készül, gyengéd az érzékeny fejbőrhöz.

Kisgyermekeknek és allergiások számára is ajánlott, nem illatosított.

Természetes olajok és zsírok keveréke, melyek kedvezőtlen körülményeket teremtenek a tetvek számára, megakadályozzák azok növekedését és szaporodását.

Hedrin letapadt serke eltávolító szett  Hedrin letapadt serke eltávolító szett

A szett tartalma:

1 db Hedrin letapadt serke eltávolító fésű

1 db Hedrin letapadt serke fellazító lotion 

A fésű és lotion együttes alkalmazása 10x hatékonyabban távolítja el a letapadt serkéket, mint a fésű önmagában. A speciális lotion 4 kezelésre elegendő, bizonyítottan eredményesebb, mint az általános hajkondicionálók.

Paranit fejtetű és serke írtó oldat 2 éves kortól 100ml Paranit fejtetű és serkeirtó oldat 2 éves kortól 100ml
15 perc alatt elöli a tetveket, serkéket. 2 alkalomra elegendő mennyiség.
Rázza fel a flakont. Az oldatot száraz hajon oszlassa el úgy, hogy a haj végéig jusson. Dörzsölje be jól. 15 percen át hagyja rajta a hajon. Aztán a hajat szükséges megmosni (nem is egyszer!). A visszajelzések és saját tapasztalat szerint az olajos létől nehéz megszabadulni.  A serkefésűvel könnyítheti a serkék eltávolítását. 7 nap múlva kell ismételni.
Szabadalmazott termék! Nem tartalmaz rovarirtó szert!
Szagtalan
Paranit tetűírtó spray 60ml Paranit tetűirtó spray 100ml
A Paranit nem tartalmaz rovarirtó szereket. A benne található kókusz- és ánizsolaj leblokkolja a fejtetvek légzőrendszerét, így azok megfulladnak és kiszáradnak. A spray 1-4 személy kétszeri kezelésére alkalmas (ez természetesen függ a haj hosszától és sűrűségétől)
1) Az első kezelés előtt olvassa el gondosan a használati útmutatót!
2) A kezelést ismételje meg 9-10 nap múlva.

Fújjuk a Paranitet a száraz hajra addig, amíg az nedves nem lesz. Ezután dörzsöljük a hajba és a fejbőrbe, ügyelve arra, hogy mindenhova jusson.
Hagyjuk hatni 15 percig.
Parasidose tetűírtó sampon 200ml Parasidose tetűírtó sampon 200ml
ÖSSZETÉTEL/HATÓANYAG:
D-fenotrin………………………….0,20g
Kámfor……………………………..2,00g
Ecetsav (90%-os)…………………..5,00g
Felületaktív és illatanyagok………<5,00g
Tisztított víz………………………83,00g

NE HASZNÁLJA:
  3 évnél fiatalabb kisgyermek a készítménnyel nem kezelhető.
FIGYELMEZTETÉSEK:
  A készítményben lévő propilénglikol egyes esetekben kontakt ekcémát  okozhat.
ÓVATOSAN ALKALMAZANDÓ:
Ez a sampon ecetsavat tartalmaz, ezért a hajat használat után különösen gondosan kell leöblíteni. Kerülje a szembe vagy nyálkahártyára jutást. Véletlen szembe, orrba vagy szájba jutás esetén bő vízzel öblítse ki. Lenyelni tilos.
Hedrin Once Liquid gél 100 ml Hedrin Once Liquid gél 100 ml
 Novoped tetűirtó hajszesz+ fésű 50ml
 Novoped tetűirtó hajszesz+ fésű 50ml
A NOVOPED tetűirtó hajszesz a fejtetvesség, a lapostetvesség (tetű és serke) azonnali megszüntetésére és megelőzésére
egyaránt alkalmas készítmény.

Fejtetvesség esetén a NOVOPED tetűirtó készítménnyel a benedvesített hajat és hajas fejbőrt alaposan dörzsöljük be és hagyjuk legalább 6 órán keresztül leszáradni!
Pedex hajszesz 1 literes Pedex hajszesz 1 literes
Tetűirtó és megelőző!
0,3% d-phenotrin
Használati utasítás:
A hígítaltlan hajszesz fejtetű és lapostetű elölésére alkalmas. A száradási idő (5-15 perc) elegendő a tetvek és a serkék biztonságos elpusztításához. A száradás kézi hajszárítóval gyorsítható.
Pedex hajszesz tetűírtó 50ml Pedex hajszesz tetűirtó 50ml
Fejtetvesség esetén a hajat és a hajas fejbőrt alaposan dörzsöljük be, majd hagyjuk rászáradni. Ezt követően a hajmosás elvégezhető. Amennyiben egy gyermekközösségben (pl. óvodában, iskolában stb.) a fejtetűvel való újbóli fertőződés veszélye fenyeget, úgy a készítményt alkalmazzuk a rendszeres hajmosás után, amely akár 2 héten át a kezelt hajra került tetveket még elszaporodásuk előtt biztosan elöli. Ha szükséges a kezelés minden hajmosás után elvégezhető.
NYDA tetűírtó spray 50ml + fésű  NYDA tetűírtó spray 50ml + fésű
Már 2 éves kortól is alkalmazható. Használata egyszerű: spray kiszerelése révén a NYDA® könnyen felvihető akár a vékony szálú, hosszú hajra is. Hatóanyaga: dimetikon.
 1. A NYDA® spray-t száraz hajon alkalmazzuk, gondosan befújva vele a hajtöveket. Masszírozza a hajba, amíg a NYDA® teljesen be nem fedi a hajszálakat, majd hagyja hatni 30 percen keresztül. Bővebb használati utasítást a termék dobozában talál.
 2. 30 perc elteltével a halott tetveket és serkéket egyszerűen fésülje ki a NYDA® -tetű fésűvel.
 3. A teljes hatás érdekében hagyja a NYDA® -t a hajon körülbelül 8 óráig (például egy éjszakán át), így a legellenállóbb serkék és tojások is megfulladnak.
 4. Ezután mossa meg a haját bármely hagyományos samponnal.
 5. Minden kezelés alkalmával ellenőrizze az eredményt 8–10 nappal később. Amennyiben bármilyen okból kifolyólag szükséges lenne az újabb kezelés, ismételje meg, az előzőek szerint.
Tetű stop krém 125ml Rausch  Tetű stop krém 125ml Rausch
Rovarölőszer-mentes, nem károsítja a fejbőrt.
Kétszeresen hatásos:

1. Andiroba- repce- és kókuszolaj-tartalma vékony filmréteget képez a tetveken, melynek hatására az élősködők a kezelés során megfulladnak.
2. A speciális quassia-ecet feloldja a serkék kitinburkolatát, így a lárvák már nem tudnak kikelni, és eltávolításuk is könnyebb a hajszálakról. A természetes összetevők áplják a hajat és a fejbőrt.
A csomagban található 2 db műanyagsapka megkönnyíti a krém alkalmazását.
 

Tetűirtó szerek terheseknek, szoptatóknak


 Hedrin oldat 100ml

Hedrin 50ml oldat
 8 órán át az oldatot a hajon kell hagyni. Utána mosható a haj, de nem kötelező. 7 nap múlva kezelés megismétlendő. 6 hónapos kortól. Megelőzésre nem alkalmas.
Parasidose tetűírtó sampon 200ml Parasidose tetűírtó sampon 200ml
(szoptatók ne használják)
HASZNÁLATI UTASÍTÁS:      
Használat előtt felrázandó!
 • A hajat nedvesítsük be, majd a samponnal mossunk hajat és a képződő habot hagyjuk a hajon 3 percig. Ezt követően a habot bő vízzel mossuk le és a hajat szárítsuk meg.
 • Az első kezelés után 3-4 majd 7-8 nappal ismételjük meg a hajmosást a tetűirtó samponnal, mivel teljes tetűmentesség kizárólag többszöri hajmosással biztosítható!
 • A hajmosás után gondoskodjon a hajszálakon található serkék 100%-os eltávolításáról, amelyek – mivel egy cementszerű anyaggal a hajszálakhoz erősen rögzülnek – csak  sűrű fogazatú fésűvel, vagy tetűfésűvel, vagy egyenkénti (esetleg csipesszel való) lehúzással, alkalmilag a hajszál levágásával biztosítható.
LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK (NEM KÍVÁNT HATÁSOK):
A terpénszármazékok jelenléte és a felhasználási útmutató figyelmen kívül hagyása miatt:
- Görcs veszélye csecsemők és gyermekek esetében.
- Izgatottság vagy zavartság idősebb személy esetében.

Tetűmegelőző szerek


Paranit fejtetű megelőző aeroszol 100ml Paranit fejtetű megelőző aeroszol 100ml
Tetűmegelőző
Használata:
 1. Reggel,a szokásos hajápolást követően hajunkat a készítményel permetezze be,majd azt hagyjuk a hajra száradni.
 2. Hajszárítót ne használjunk.
 3. A szükséges fújások száma a haj hosszától függöen 5 és 25 között változhat.
 4. Fejtetvesség esetén először végezzük el a tetüirtást,és a készítményt csak azt követően használjuk.
 5. Felnőtteknek és 2 évnél idősebb gyermekek számára.
 6. Az egyszerüen kezelhető aeroszol hosszan tartó,hatékony védelmet biztosít az egész család számára a fejtetű fertőzés és az írtás utáni visszafertőzés ellen.

A termék eukaliptuszolaj linolént és citrált tartalmaz, mely allergiás reakciókat válthat ki.
OTH engedély: 2850-3/2009
Felnőtteknek és 2 évesnél idősebb gyermekek
számára.
Eredeti csomagolásban, szobahőmérsékleten 2 évig használható fel.
Hedrin Megelőző spray fejtetű ellen 120ml  Hedrin Megelőző spray fejtetű ellen 120ml
Klinikailag igazolt hatású készítmény, amely rögtön elpusztítja a fejtetveket még a fertőzés kialakulása előtt.
Paranit fejtetű megelőző sampon 200ml Paranit fejtetű megelőző sampon 200ml
Suli sampon - gyermeksampon fejtetű megelőzésére 200ml  Suli sampon - gyermeksampon fejtetű megelőzésére 200ml

Az Armonía suli sampon háromféle természetes illóolajat tartalmaz: teafa-, levendula- és citromhéj olajat.
Ezek az illóolajok kettős hatást váltanak ki: egyfelől úgy működnek, mint fejtetűriasztó, mert kellemetlen hatást okoznak a paraziták idegvégződésein, másrészt pedig összezavarják és mozgásképtelenné teszik a parazitákat, így akadályozva meg jelenlétüket. Az Armonía suli sampon kíválóan alkalmas a kisgyermekkorban terjedő fejtetvesség elkerülésére!

Parasidose fejtetű riasztó aerosol 100ml Parasidose fejtetű riasztó aerosol 100ml
A PARASIDOSE tetűriasztó permet egy 3635® elnevezésű aktív hatóanyag, és különféle növényi olajok kombinációja. Hatása azonnali, és 48 órán keresztül tart. Többszöri használattal megnövelheti annak hatékonyságát és hatóidejét. (pl. járvány esetén reggelenként iskolába/óvodába indulás előtt bepermetezve) meghosszabbíthatjuk, és növelhetjük a megelőzőszer hatékonyságát.
Nagyon egyszerű a használata. Fújjuk a sprayt/permetet a hajra, ügyelve arra, hogy főleg a fülek mögötti területre, a nyakra és a tarkóra is kerüljön belőle, hiszen ez a fejtetvek kedvenc tartózkodási helye. A nagyobb hatékonyság érdekében gyakrabban is használhatjuk, pl. reggelenként, iskolába/ovodába menet előtt. A PARASIDOSE tetűriasztó permetet 30 hónapnál idősebb korúak használhatják

Tetű megelőző!

A megfertőződés megelőzésére. Egyszeri használata a hajas fejbőrre fújva 48 órás védelmet biztosít.
Körülbelül 14 napra elegendő mennyiség!!
Lice out fejtetű megelőző spray 100ml Lice out fejtetű megelőző spray 100ml


Tetű/ serkefésű

Bankkártya elfogadás

Ügyfélszolgálat


06-94-379-028

dr. Schmidtné
dr.Szabó Piroska
 
szakgyógyszerész
Gyógyszertárvezető (Rum)


dr. Schmidt József
szakgyógyszerész

Gyógyszertárvezető ( Káld)

Ásványékszer
LISTA

 

Termékajánló

PARTNEREINK

egészségmegőrzés webáruházak árai, ajánlatai

Látogassa meg a Arcanum gyógyszertár webüzletet a ShopManian


Webáruház készítés és bérlés

0.32 mp
KAPCSOLAT

   06-94-379-028 munkanapokon: 9-16 ór
   9766 Rum, Szombathelyi u. 1.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉLGlutén gyógyszerekben    homeopátia allergia    DEPRESSZIÓ, alvászavar    schüssler alkalmazás képekkel    Terhességi vitaminok    GYÓGYNÖVÉNYEK betegségekre    Koleszterin    Beszerzése hosszadalmas    Candida diéta    ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐK    ékszer táblázat    Deva folytatás    Schüssler tünet    vitamin igény folyt    Zöldkagyló hatása    Glukózamin szulfát    MSM    KURKUMIN    Kondroitin szulfát    Édesítőszerek fajtái    Természetes antibiotikumok    szemcseppek    Ellenőrzés    Vásárlási tájékoztató    Szelén hatásai    BACH virágesszenciák    Szállítási költségek    TOJÁS, TEJ, PORATKA,MACSKA ALLERGIA    Biztonsági adatlapok    Szénanáthát kimutató teszt    Immunrendszer    Tejelválasztás    Kék Lukács termékek    Féreghajtó, féregirtó    körömvirág hatása    Termékenység    Sugárkezelés    Önvizsgálati teszt folyt    Promóciós kód    Virágesszecia folyt.    vizelet vizsgálat    Aminosavak    Ínhüvely gyulladás    Mi okoz hányingert?    allergia kezelése    Vitamin 6 hóig    Vitamin 7-12 hóig    Vitamin 1-3 éveseknek    Vitamin 4-6 éveseknek    Vitamin 7-10 éveseknek    Vitamin 11-14 éves    Vitamin 15-18 éves    Vitamin 19-50 évesek    arcüreg gyulladás    Vitamin 50 éveseknek    Vitamin terheseknek    Vitamin szoptatóknak    Vitamin fizikai munka    Vitamin stressz alatt    Vitamin dohányzóknak    Vitamin alkoholisták    Vitamin klimax alatt    Emésztés összefoglaló    Fogamzás elősegítése    Köszvény kezelése    Ajakápolás    FOGYÁSI TRÜKKÖK    Deva általános    Horoszkóp-ásványok    Mi okoz hasmenést?    Prolaktin    összetett deva spray    Ágymelegítők    bárányhimlő    Korai magömlés    GINKGO BILOBA    Bioco termékek    Hasizomerősítők    Pharmaforte termékek    Ásványi anyagok hiánya- túladagolás    Idegkárosodás ( NEUROPÁTIA )    BISNODE    SCHÜSSLER terhességben    Energy termékek    hüvelyi pH    Ránctalanítók    Arclemosó, tonik, maszk    Szemránckrémek    Bőrfeszesítő, tömörség    Növényi kivonatokkal    Arany, gyémánt, ezüst    rozacea, vitiligo, májfolt, pigment    Állati eredetű    Hidratálók    Jód pótlása    Vesekövesség    allergia egyéb szerei    Asztma kezelése    Szappanok    Körömápolás    Intim mosakodás    Visszér kezelése    Aranyér    Porcerősítők komponens    Vitamin 50 éven felül    Vitaminok férfiaknak    vitaminok cukorbetegeknek    Vitaminok felnőtteknek    Ásványi (Ca, Mg, Se, Zn)    Vas tartalmú készítmények    PATTANÁSOS BŐR    Étvágycsökkentők    Bélflóra helyreállítása    Gyomorégés    puffadás kezelése    Emésztési problémák    Hányinger csillapítása    Tejcukorérzékenység    Bőrgomba    Körömgomba    Hüvelygombásodás    Herpesz    Műfogsor ápolása    Fogínysorvadás    Fényvédelem    Torokfertőtlenítés    Diabetikus édesség    Édesítőszerek    hüvely szárazság    klimax teszt    Lisztérzékenység    candida kimutatása    ovuláció időpontja    székletvér    drog tesztek    ételintolerancia    prosztata teszt    Húgyúti fertőzés    Fertőzőbetegségek    Ekcémás bőr    fogzás    hasfájós csecsemő kezelése    Orrjárat tisztítás    popsiápolás    fejbőrápolás, koszmo    Q10 vitaminok    Homoktövis    grapefruitmag    Sebellátás, sebkezelés lehetőségei    Tabletták hajhullásra    Fülzsír kezelése    Hialuron tartalmú    Lúgosító teák    általános erősítő    HALOLAJ    Lenmagolaj    Omega-3 gyerekeknek    fokhagyma medvehagyma    IDŐSKORI LÁTÁSROMLÁS    Műkönnyek szemszárazságra    Méregtelenítő tapaszok    Béltisztító termékek    Méregtelenítés    Béta glükán tartalmú    Paradicsom kivonat    Fűrészpálma kivonat    Progeszteron    Holt-tengeri termékek    Ásvány ékszerek 1.    Ásvány ékszerek 2 folyt.    Dr. Organic termékek    Aloe vera termékek    Narancsbőr    Psoratinex pikkelysömörre    Hair nice termékek    E recept    facebook kedvelés    ásványok tisztítása, energetizálás    Vizeletcsepegés    Böngésző folytatasa    Cigaretta terhesség alatt    Alocado termékek    Őszülés elleni    Növényi szterinek    Schüssler kereső    Hány nap múlva    Bélférgesség    Fizetési módok    személyes átvétel    megjegyzés a rendelés    Egyedi ékszerek ásványból    Viviscal hajnövesztő    gyömbér    AJÁNDÉKOKNAK VALÓ    Száraz bőr    ÍZÜLETI KRÉMEK    Homeopátia szülés    Sebgyógyulást elősegítő    Macskagyökér kivonatok    Citromfű    Melatonin    Teakészítmények    Komló    Összetett készítmények    Orbáncfű    Egyéb készítmények    Adatkezelés    Rostok    Kolosztrum    A vitamin    B vitamin csoport    C vitamin    D vitamin    E vitamin    K vitamin    ŐSZÜLÉS    Olvasnivaló    Ráncosodás    Szájápolás-homeopátia    karkötők    Meridiánok    böngésző    Változás 2013.április 1-től    Ásvány számozása 2    Acidózis, alkalózis    Terhesség, szoptatás    Betegségek lelki okai    Porcerősítés gyermekkorban    Armonia termékcsalád    Preventa víz használata    Videók    Akció    Vevőszolgálat    Vitamin ajánló    Antioxidánsok    Progeszteron női    Expediáláshoz    expediáláshoz Hasmenés    Schüssler krémek    Online Patika    Köröm elváltozások    online fizetés később    Zodiákus    méhen belüli fogamzásgátló eszközök    IBS irritabilis colon szindroma    Gombafertőzés ( bőr, köröm, hüvely)    Schüssler táblázat    Akvamarin    Amazonit    Ametiszt    Vércsoport diéta    Aventurin    Hematit hatása    Gránát hatásai    Hegyikristály hatásai    Jáspis hatásai    Holdkő hatásai    Howlit hatásai    Jáde hatásai    Kalcedon hatása    Karneol hatása    Malachit hatása    Napkő hatása    Rózsakvarc hatása    Rodonit hatása    adatkezelés folytatása    dr. Matejcsik Csaba homeopata    Orrcsepp/orrspray adagolása    Inkontinencia nadrágpelenkák betét    Mol pont lista 2    Figyelmeztetések, gyógyszerkölcsönh    Bankkártya elfogadás    OPÁLÜVEG    Hisztamin intolarencia    A Lyme kór kezelése tünetei    Kálium hatása    Króm szabályozza a vércukor azintet    Teafa olaj hatásai és termékek    Gyógynövények hatásai II.    Gógynövények hatásai III.    Betegségek és kezelési lehetőségei    Nátha( orrhurut) rhinitis acuta    kakaóvaj    Aminosavak hatása    Argánolaj, jojobaolaj, szőlőmagolaj    Tesztek allergiában, gyorsan segít    mi okoz viszketést?    Gyorstesztek otthoni vizsgálathoz    Vesekárosodásra utaló tünetek    Barátcserje hatása    Kullancs okozta betegségek    Mitől puffadok?    Dr. Herz termékek    Epekövesség    gyógyító ásványok    Természetes gyógymódok:légút    Vakcinák    vakcinák 2.    vakcinák 3.    Gyomorrontás    A Folsav szerepe    Policisztás ovárium    Ebédválasztó    Vérszegénység/anaemia    Betegségek (gyakoribb)    Tünetek/panaszok    Hogyan hatnak?    Diéták betedségekben    kólika, hasfájás homeopátiás    Viselkedési zavarok homeopátiával    Magas vércukorszint    Hasnyálmirigy és feladata    Konfliktus kezelés    Pajzsmirigy túlműködés    Mellékpajzsmirigy működés    Kölcsönhatások együttszedéskor    NYOMKÖVETÉS belföld -külföld    Spirál intrauterin fogamzásgátló    Futárszolgálattal kapcsolatos infó    További kedvezménye    Arcanum patika elérhetősége    Elállás    Csomagátvétel átvételi pontokon    Hemoglobin A 1c

SSL biztonságos vásárlás     Simple bankkártyás fizetés     Webáruház bérlés