arcanum webáruház, webshop

Üdvözöljük!

    

Egyéb kategória

Termék kategória

Gyártó

Ismertebb márkák

Az ismertebb termékek, melyeket nálunk is megtalálhat.

Alocado, air wolf, armonia, aromax, babé, bálint, boextra, béres, bioco, bioheal, bionit, bionit, biomed, biotech, boiron, cerumen, deva, dr. chen, dr. herz, dr. czeizel, dr. organic, dr. aliment,  dr. theiss, energy, estrea, eveline, frezyderm, gere, gyógyfű, hélia, herbária, herbiotikum, holistic pharma, innopharm, interherb, jamieson, jinjang, jutavit, kék lukács, masteraid, mecsek, medicura, naturtanya, naturland, ocso, pharmadoct, pharmaforte, pharmavit, sanct bernhard, sandoz, scholl, schüssler, silanus, solio, supherb, swanson, vita crystal, vitaday, vitamin station, vitamintár, vitanorma, vitapaletta, walmark, varga, jamuna, arkocaps, bioeel, celsus, bach, dr kelen, hillvital, netamin, panarom, virde, vitaking

Akciós termékek

Zöldkagyló kapszula 60x Natur tanya *
Zöldkagyló kapszula 60x Natur tanya *

bruttó 3.834 Ft
AKCIÓ! - 25%
bruttó 2.860 Ft

További akciós termékek

Bisnode

bisnode

Kölcsönhatások

Hivatalos adatok

ogyei
     felügyeleti szerv:
Országos Tisztifőorvosi Hivatal

Felhasználási feltétel (ÁFSZ)

Adatkezelési tájékoztató
Jogi nyilatkozat

Lúgosítás

Tudástár online olvasásra / Azonosító: 03206

bruttó 1 Ft
db
Lúgosítás


Lúgosítás
 
Robert O. Young azt állítja, hogy a legtöbb betegség mögött egyetlen alapvető ok található, a test elsavasodása. Régebben azt feltételezték, hogy a betegségek többnyire kórokozóktól erednek, amelyek kívülről támadják meg a szervezetet. Mint ismeretes, a pH értéke azt mondja meg egy anyagról, hogy oldatban savas vagy lúgos kémiai hatású-e, azaz hidrogén ionokat leadni, vagy felvenni képes oldatról van-e szó. A 7-es pH érték a semleges. Minél alacsonyabb a pH értéke, annál savasabb, s minél magasabb a pH, annál lúgosabb kémhatásról van szó.


Testünk alapvetően arra van felkészülve, hogy a sejtanyagcsere végtermékeit képes legyen eltávolítani a tüdőn, a bőrön, a vesén és a végbélen keresztül.
De arra a táplálkozásra rendezkedett be évezredeken keresztül, amiben anno kialakult. Elmondható, hogy a mai életvitel és táplálkozási szokások már nagyon eltérnek ettől. Emellett még kívülről is terheli testünket különböző méreganyagok, hatások. Green Mix Lúgosító tea


 Ezeknek a következménye
(szabad gyökképződés) végeredményben az, amikor test vegyhatása savas irányban eltolódik. 
A vegyhatást a tudomány egy 1-től 14-ig terjedő skálán méri. Ami a hidrogénionok koncentrációját fejezi ki. Ezen a skálán a 7-es érték tekinthető semlegesnek. A 7 alatti értékek jelölik a savas, a 7 felettiek pedig a lúgos tartományt.

Indikátorpapír
Ph mérő tesztcsík 5m
A  táplálkozásunkkal rengeteg káros szennyezőanyagot juttatunk a testünkbe (növényvédő szer maradványok, antibiotikumok, hormonok, gyógyszerek, tartósítószerek, adalékanyagok, ételszínezékek).
A sejtek nem érzik jól magukat a savas
környezetben, így megpróbálnak alkalmazkodni. Vagy nagyobb energia befektetése mellett ugyan, de ellátja funkcióját (ha van elég, a sejt számára fontos nyomelemekből és vitaminokból), vagy elpusztul, így tovább savanyítja a közeget, avagy számára előnyös mutációkat követően alkalmazkodik (tumor).


Szabályozás
A sav-bázis paraméterek változása elsősorban a sejten belüli anyagcsere folyamatoktól függ. A tápanyagok (fehérje, szénhidrát, zsír) lebontásakor elsősorban un. metabolizálódó savak képződnek. Ilyenek pl. tejsav, citromsav. Majd CO2 a vízzel egyesülve szénsavvá alakul. A szénsav a tüdőn keresztül képes távozni. A tápanyagok egy részének lebontásakor nemcsak széndioxid keletkezik, hanem olyan anyagok is is keletkeznek, melyeket a szervezet nem képes teljesen lebontani, ezek a fix savak pl: foszforsav, húgysav, kénsav.  Az anyagcsere útján nem metabolizálódó savak kizárólag a vese képes a szervezetből hatékonyan eltávolítani . Az biztos, hogy az egyensúly a saképződés irányába van eltolva, de a savtermelés semlegesítésére az extracelluláris térben számos hatékony puffer rendszer működik,
amelyek éppen azt a célt szolgálják, hogy a táplálék savasító és lúgosító hatását korrigálják. Fontos tudnunk azt, hogy bármilyen vegyhatás eltolódás esetén mind a tüdő mind a vese elindítja a szabályozási mechanizmusokat. A vér illetve a szövetközi folyadék vegyhatása nagyon szűk határok között változhat( 7.35-7.45 pH )  Ellentétben a test különböző pontjain ettől lényegesen eltérő értékeket mérünk. Nem az ettől való eltérés betegít meg( bár szélsőséges esetben ez is előfordul), hanem a különféle betegségek képesek patológiás mértékben elmozdítani a vér pH-ját a normál intervallumból( ez a jóval gyakoribb). Csak egészen drasztikus étrenddel lehet eltéríteni a szervezet által beállított pH értékektől.


Sav-bázis egyensúly

A testünk alapvetően lúgos. A szöveti nedvek pH-ja 7,4 körül mozog. A vér pH-ját szokták mérni, azonban jó tudnunk, hogy ez az, amit a szervezet minden áron  megpróbál szinten tartani.Tönkölybúzafű tabletta Zöldárpa tabletta

A  szervezet anyagcsere folyamatai savas végtermékeket is létrehoznak. A természet megalkotta a savak eltávolításához szükséges mechanizmusokat.
A testnek számos olyan védekező funkciója van mely savas vegyhatású vegyületeket választ ki, mellyel próbálja megszabadítani a savtól a szervezetet.
Alapvetően a legtöbb elváltozás, betegség hátterét és kialakulásukhoz szükséges feltételek megteremtését, a vér kémhatásának savas irányba való eltolódása okozza!

A szervezet saját pufferrendszere képes a felesleges Hidrogénionokat megkötni, ezáltal közömbösíteni. A tüdőből szén dioxid távozik el kilégzéskor. A vese a  savanyú vizelet képzése révén megóvja a szervezetet a savanyú anyagcseretermékek felhalmozódásától. Tehát, ha valakinek erősen savanyú szagú a vizelete, az azt jelenti, hogy a szervezet fokozott savtalanítási (lúgosítási) reakcióra kényszerült. A gyomorégés, savas felbüfögés szintén a savtól való megszabadulást sejtet. Ne feledjük, hogy az izzadással is savas vegyhatású anyagokat távolít el a szervezet. A szervezet, a vér enyhén lúgos kémhatásának fenntartására érdekében, salakanyag  mentesítési, semlegesítési, ürítési, raktározási és felhalmozási folyamatba kezd.
Kezdetben a szervezet a szabad bázisait használja fel semlegesítés céljából, melynek következménye hogy csökken a vér puffer kapacitása. 


A vér puffer rendszere szabályozza a vér pH viszonyait, ehhez használja a szénsavat  és a bikarbonát ionokat lúgosítás céljából. Végül a savak (salakanyagok) elraktározódnak a kötőszövetekben, porcokban.  Ha tovább folytatódik a savtelítődés, elkezdődik az  ásványi anyagok (kalcium) felszabadítása a csontokból (csontritkulás), fogakból (fogszuvasodás) és a porcokból. Végül a semlegesítésre, és ürítésre irányuló folyamattal a testből teljesen kivonódnak (felhasználódnak) a bázisképző anyagok (Cink, Kálium, Magnézium, Kalcium), helyettesítésükre a szervezet zsírokat  kezd termelni és használni (koleszterin képzés).

Lúgosító termékek!

A bázikus étrend   
A táplálékok  megemésztődve, felszívódva  elemeikre bomlanak, és energiához juttatják a testünk sejtjeit.
A szervezetben minden megemésztett étel salakanyaggá bomlik le vagy ég el. Ez a salakanyag lehet semleges, savas,vagy lúgos. Ez főként az eredeti ételnek az ásványianyag-tartalmától függ.  Pl. a kálium, a kalcium, a magnézium, a nátrium, a cink, az ezüst, a réz és a vas lúgos salakanyagot képeznek. A kén, a foszfor, a klór és a jód viszont savas salakanyagot hagy maga után.
Egy táplálék savas vagy lúgos jellege azt jelenti, hogy a lebomlása során keletkező végtermékek inkább savasak, vagy  lúgosak, és nem azt hogy maga a táplálék savas vagy lúgos vegyhatású.


Az, hogy egy táplálék, illetve tápanyag savasító vagy lúgosító jellegű-e, azt nem az íze, színe, illata és állaga határozza meg, hanem az, hogy a felszívódás és bontás, raktározás, illetve a szervezetből való ürítés során milyen jellegű (molekuláris) alkotórészeire bomlik le a tápanyag, és milyen anyagcsere folyamatokon keresztül kell ehhez átmennie a szervezeten belül ahhoz, hogy hasznosítható legyen a szervezet (sejtek) számára.

Lúgokat képeznek: a káliumban, magnéziumban és kalciumban gazdag gyümölcsök, és zöldségfélék. Az ezekben található szerves savak és aminósavak metabolizmusa során Hidrogént vonnak el.

Savakat képeznek: A nagyobb mennyiségű klórt, foszfort, ként tartalmazó húsfélék, hüvelyesek, gabonafélék.
 


pH bázis tabletta


 A zsírok semlegesek, a zöldségfélék, magvak lúgosítanak, a húsok, finomított szénhidrátok, magas cukortartalmú gyümölcsök, üdítők, tejtermékek pedig savasítanak. Basica Instant Basica Compact

  
Mai táplálkozásunk nagy része savasító jellegű.   
A helyes arány 80% lúgosító, 20% savasító táplálék lenne (erre volt berendezkedve a szervezet évezredeken keresztül), de napjainkban pont fordítva van.
És akkor még nem is  beszéltünk a civilizációs ártalmak káros hatásukról, melyet a szabad gyökök termelődése okoz.
 Sejthető, milyen nagy terhet ró ez a szervezetünkre.
 Útifű maghéj
 Tönkölybúzaliszt
 Búzacsíra


Ezzel a savterheléssel szervezetünk már nem is olyan könnyen birkózik meg. Nem a betegségeket örököljük, hanem szervezetünk  bizonyos gyenge pontjait, ahol a savak könnyebben megbetegítenek. Az elhízás egyik fő oka a "savak" lerakódása a zsírszövetben.


Füredi lúgos víz

   
A testünk zsírsejteket hoz létre, hogy azok elszállítsák a savakat a létfontosságú szervektől, vagyis a zsír valójában egy válasz arra, hogy testünk elsavasodott állapotban van.
  
Vannak a szervezetnek más gyenge pontjai is. 
Ha ez történetesen az erek fala, a  sav  meggyengíti az érfal kötőszövetét, erre válaszul lerakódik a koleszterin. 
     
A KOLESZTERIN lerakódása valójában egy korrigáló mechanizmus.   
Ha a szemlencsébe rakódnak, szürke hályog alakul ki. Ha a retinába, makula degeneráció. Ha a hasnyálmirigybe akkor akár cukorbetegség.  Ha az idegszövetben, memóriazavarok, egyéb idegrendszeri betegségek. És a sort lehetne folytatni.  
  A gyomorsav fontos funkciókat lát el szervezetünkben. Védelmet jelent számos kórokozó ellen, amik ebben a közegben elpusztulnak. Aktiválja a gyomor által termelt fehérjeemésztő enzimet a pepszint, igy hozzájárul  a fehérjék emésztéséhez.   
Amikor valakinek állandósan  ég a nyelőcsöve  az nem természetes jelenség. Ez annak a jele, hogy a savképzés intenzívebb és folyamatosabb, mint kellene. A gyomorsav termelés egy meglévő  fiziológiás mechanizmus, és ha a test el van savasodva, ezt is felhasználja a savaktól való megszabadulásra. Így mindig termeli a gyomorsavat, nem csak akkor, amikor szükség van rá. Ez okozza aztán a refluxos tüneteket.

Ahhoz, hogy egészségesek legyünk, meg kell találnunk a savas és lúgos pH értékek megfelelő egyensúlyát. Táplálkozáskutató szakemberek állítása szerint ez az arány a következő:
 80%-ban lúgos (zöldségek, gyümölcsök)
20%-ban ban savas (szénhidrát, fehérje).

Lúgosan bomló élelmiszerek
Spenót, karfiol, brokkoli, padlizsán, hagyma, zeller, paprika, paradicsom, cukkini, sárgarépa, burgonya, cékla, retek, káposzta, kömény, uborka, tök, sütőtök, kelbimbó, szójabab, köles, kakaó, kávé, tea, zöldbab, tejsavó, sóska,
szárított gyümölcsök is, különösen a datolya, a füge és a mazsola.

Húgysavkő képződés: lúgos írányba kell tolni a vizelet vegyhatást. Foszfátkövek esetében a vizelet savanyítására kell törekedni.


Közismert, hogy bizonyos betegségek következtében acidózis (savi vegyhatás) vagy alkalózis
(lúgos vegyhatás) alakulhat ki. Ezekben az esetekben természetesen az alapbetegség kezelése a legfontosabb.


A direkt lúgosítás hatékonyságának, és veszélytelenségének bizonyítása még várat magára. Mindenki kérje ki orvosa véleményét a lúgosítással kapcsolatosan!frissítve: 2018.08.03


 
Súly: 1 gMegtekintve: 2900


Kapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
Daganatok  kezelése (rákterápia)
Daganatok kezelése (rákterápia)
Rákos megbetegedések kiegészítő kezeléseinek lehetőségei A  normál sejtek szabályozott mechanizmus által működnek, ahol minden sejt betartja a játékszabályokat, míg a rákos sejtek önállóan kezdik el irányítani az életfun...
bruttó 1 Ft
db
Stressz kezelése
Stressz kezelése
Stressz A stressz az élet velejárója. Az, hogy miképpen reagálunk a stresszhatásokra, sokban Rózsag...
bruttó 1 Ft
db
Száraz bőr kezelése
Száraz bőr kezelése
Bőr     Bőrünk alapvetően három fő rétegből épül fel: a külső réteg a hám, a középső az irha, ez alatt pedig egy zsírtartalmú réteg, a bőralja  helyezkedik el....
bruttó 1 Ft
db
Székrekedés kezelése
Székrekedés kezelése
Székrekedés A székrekedés a széklet kialakulása, illetve a bélrendszeren való áthaladásának a ...
bruttó 1 Ft
db
Szemölcs kezelése
Szemölcs kezelése
SZEMÖLCS Mi a különbség a tyúkszem és a szemölcs között? A szemölcs oldalról megnyomva okoz fájdalmat, a tyúkszem pedig alulról nyomva okoz fájdalmat.   Vírusos szemölcs A közönséges szemölcsök bőrünkön egy humán papilloma vírus nevű (HPV) kórokozó fertőzése révén alakulnak ki. A ...
bruttó 1 Ft
db
Vitaminok és ásványi anyagok
Vitaminok és ásványi anyagok
A vitaminok szerepe A helyes táplálkozás azt jelenti, hogy minden tápanyagból a megfelelő mennyiséget vesszük magunkhoz. Az alapvető tápanyagok a fehérjék, a sz...
bruttó 1 Ft
db
Terhesség alatt szedhető szerek
Terhesség alatt szedhető szerek
Gyógyszerszedés terhességben Egy gyógyszer vagy étrend-kiegészítő ártalmassága függ az alkalmazás módjától, a felszívódás mértékétől, a méhlepény áteresztőképességétől, valamint a gyógyszer támadáspon...
bruttó 1 Ft
db
Hüvelyi fertőzések kezelése
Hüvelyi fertőzések kezelése
Hüvelyi fertőzések Sok nő szenved, illetve együtt él a hüvelyfolyással. A folyás alapja az esetek jelentős   ...
bruttó 1 Ft
db
Rozacea kezelése
Rozacea kezelése
Rozacea A rosacea leginkább az  arcot érintő bőrbetegség. Jellegzetes tartósan kipirult bőrt ...
bruttó 1 Ft
db
Asztma kezelése
Asztma kezelése
Asztma   Az asztma olyan gyulladásos megbetegedés, melynek jellegzetessége a hörgők (bronchusok) rohamokb...
bruttó 1 Ft
db
Fejfájás, migrén kezelése
Fejfájás, migrén kezelése
Fejfájás A fejfájás a szervezet reakciója valamilyen kellemetlenségre (stressz, éhség, alkoholfogyasztás, túlhajszoltság,  levegőtlen helyiség, izgalom, kialvatlanság, időjárási front). A fejfájás gyakran...
bruttó 1 Ft
db
Arkocaps termékek
Arkocaps termékek
...
bruttó 1 Ft
db
HÍRLEVÉLGlutén gyógyszerekben    homeopátia allergia    DEPRESSZIÓ, alvászavar    schüssler alkalmazás képekkel    Terhességi vitaminok    GYÓGYNÖVÉNYEK betegségekre    Koleszterin    Beszerzése hosszadalmas    Candida diéta    ÉTREND KIEGÉSZÍTŐK    ékszer táblázat    Deva folytatás    Schüssler tünet    vitamin igény folyt    Zöldkagyló hatása    Glukózamin szulfát    MSM    KURKUMIN    Kondroitin szulfát    Édesítőszerek fajtái    Természetes antibiotikumok    szemcseppek    Ellenőrzés    Vásárlási tájékoztató    Szelén hatásai    BACH virágesszenciák    Szállítási költségek    TOJÁS, TEJ, PORATKA,MACSKA ALLERGIA    Biztonsági adatlapok    Szénanáthát kimutató teszt    Immunrendszer    Tejelválasztás    Kék Lukács termékek    Féreghajtó, féregirtó    körömvirág hatása    Termékenység    Sugárkezelés    Önvizsgálati teszt folyt    Promóciós kód    Virágesszecia folyt.    vizelet vizsgálat    Aminosavak    Ínhüvely gyulladás    Mi okoz hányingert?    allergia kezelése    Vitamin 6 hóig    Vitamin 7-12 hóig    Vitamin 1-3 éveseknek    Vitamin 4-6 éveseknek    Vitamin 7-10 éveseknek    Vitamin 11-14 éves    Vitamin 15-18 éves    Vitamin 19-50 évesek    arcüreg gyulladás    Vitamin 50 éveseknek    Vitamin terheseknek    Vitamin szoptatóknak    Vitamin fizikai munka    Vitamin stressz alatt    Vitamin dohányzóknak    Vitamin alkoholisták    Vitamin klimax alatt    Emésztés összefoglaló    Fogamzás elősegítése    Köszvény kezelése    Ajakápolás    FOGYÁSI TRÜKKÖK    Deva általános    Horoszkóp-ásványok    Mi okoz hasmenést?    Prolaktin    összetett deva spray    Ágymelegítők    bárányhimlő    Korai magömlés    GINKGO BILOBA    Bioco termékek    Hasizomerősítők    Pharmaforte termékek    Ásványi anyagok hiánya- túladagolás    Idegkárosodás ( NEUROPÁTIA )    BISNODE    SCHÜSSLER terhességben    Energy termékek    hüvelyi pH    Ránctalanítók    Arclemosó, tonik, maszk    Szemránckrémek    Bőrfeszesítő, tömörség    Növényi kivonatokkal    Arany, gyémánt, ezüst    rozacea, vitiligo, májfolt, pigment    Állati eredetű    Hidratálók    Jód pótlása    Vesekövesség    allergia egyéb szerei    Asztma kezelése    Szappanok    Körömápolás    Intim mosakodás    Visszér kezelése    Aranyér    Porcerősítők komponens    Vitamin 50 éven felül    Vitaminok férfiaknak    vitaminok cukorbetegeknek    Vitaminok felnőtteknek    Ásványi (Ca, Mg, Se, Zn)    Vas tartalmú készítmények    PATTANÁSOS BŐR    Étvágycsökkentők    Bélflóra helyreállítása    Gyomorégés    puffadás kezelése    Emésztési problémák    Hányinger csillapítása    Tejcukorérzékenység    Bőrgomba    Körömgomba    Hüvelygombásodás    Herpesz    Műfogsor ápolása    Fogínysorvadás    Fényvédelem    Torokfertőtlenítés    Diabetikus édesség    Édesítőszerek    gyógymód csípésekre ( dazázs, méh)    hüvely szárazság    klimax teszt    Lisztérzékenység    candida kimutatása    ovuláció időpontja    székletvér    drog tesztek    ételintolerancia    prosztata teszt    Húgyúti fertőzés    Fertőzőbetegségek    Ekcémás bőr    fogzás    hasfájós csecsemő kezelése    Orrjárat tisztítás    popsiápolás    fejbőrápolás, koszmo    Q10 vitaminok    Homoktövis    grapefruitmag    Sebellátás, sebkezelés lehetőségei    Tabletták hajhullásra    Fülzsír kezelése    Hialuron tartalmú    Lúgosító teák    általános erősítő    HALOLAJ    Lenmagolaj    Omega-3 gyerekeknek    fokhagyma medvehagyma    IDŐSKORI LÁTÁSROMLÁS    Műkönnyek szemszárazságra    Méregtelenítő tapaszok    Béltisztító termékek    Méregtelenítés    Béta glükán tartalmú    Paradicsom kivonat    Fűrészpálma kivonat    Progeszteron    Holt-tengeri termékek    Ásvány ékszerek 1.    Ásvány ékszerek 2 folyt.    Dr. Organic termékek    Aloe vera termékek    Narancsbőr    Psoratinex pikkelysömörre    Hair nice termékek    E recept    facebook kedvelés    ásványok tisztítása, energetizálás    Vizeletcsepegés    Böngésző folytatasa    Cigaretta terhesség alatt    Alocado termékek    Őszülés elleni    Növényi szterinek    Schüssler kereső    Hány nap múlva    Bélférgesség    Fizetési módok    személyes átvétel    megjegyzés a rendelés    Egyedi ékszerek ásványból    Viviscal hajnövesztő    gyömbér    AJÁNDÉKOKNAK VALÓ    Száraz bőr    ÍZÜLETI KRÉMEK    Homeopátia szülés    Sebgyógyulást elősegítő    Macskagyökér kivonatok    Citromfű    Melatonin    Teakészítmények    Komló    Összetett készítmények    Orbáncfű    Egyéb készítmények    Rostok    Kolosztrum    A vitamin    B vitamin csoport    C vitamin    D vitamin    E vitamin    K vitamin    ŐSZÜLÉS    Olvasnivaló    Ráncosodás    Szájápolás-homeopátia    karkötők    Meridiánok    böngésző    Változás 2013.április 1-től    Ásvány számozása 2    Acidózis, alkalózis    Terhesség, szoptatás    Betegségek lelki okai    Porcerősítés gyermekkorban    Armonia termékcsalád    Preventa víz használata    Videók    Naturalswiss termékek    Akció    Vevőszolgálat    Vitamin ajánló    Antioxidánsok    Progeszteron női    Expediáláshoz    expediáláshoz Hasmenés    Schüssler krémek    Online Patika    Köröm elváltozások    online fizetés később    Zodiákus    méhen belüli fogamzásgátló eszközök    IBS irritabilis colon szindroma    Gombafertőzés ( bőr, köröm, hüvely)    Schüssler táblázat    Akvamarin    Amazonit    Ametiszt    Vércsoport diéta    Aventurin    Hematit hatása    Gránát hatásai    Hegyikristály hatásai    Jáspis hatásai    Holdkő hatásai    Howlit hatásai    Jáde hatásai    Kalcedon hatása    Karneol hatása    Malachit hatása    Napkő hatása    Rózsakvarc hatása    Rodonit hatása    adatkezelés folytatása    dr. Matejcsik Csaba homeopata    Orrcsepp/orrspray adagolása    Inkontinencia nadrágpelenkák betét    Mol pont lista 2    Figyelmeztetések, gyógyszerkölcsönh    Bankkártya elfogadás    OPÁLÜVEG    Hisztamin intolarencia    A Lyme kór kezelése tünetei    Kálium hatása    Króm szabályozza a vércukor azintet    Teafa olaj hatásai és termékek    Gyógynövények hatásai II.    Gógynövények hatásai III.    Betegségek és kezelési lehetőségei    Nátha( orrhurut) rhinitis acuta    kakaóvaj    Aminosavak hatása    Argánolaj, jojobaolaj, szőlőmagolaj    Tesztek allergiában, gyorsan segít    mi okoz viszketést?    Gyorstesztek otthoni vizsgálathoz    Vesekárosodásra utaló tünetek    Barátcserje hatása    Kullancs okozta betegségek    Mitől puffadok?    Dr. Herz termékek    Epekövesség    gyógyító ásványok    Természetes gyógymódok:légút    Vakcinák    vakcinák 2.    vakcinák 3.    Gyomorrontás    A Folsav szerepe    Policisztás ovárium    Ebédválasztó    Vérszegénység/anaemia    Betegségek (gyakoribb)    Tünetek/panaszok    Hogyan hatnak?    Diéták betedségekben    kólika, hasfájás homeopátiás    Viselkedési zavarok homeopátiával    Magas vércukorszint, hyperglikémia    Hasnyálmirigy és feladata    Konfliktus kezelés    Pajzsmirigy túlműködés    Mellékpajzsmirigy működés    Kölcsönhatások együttszedéskor    NYOMKÖVETÉS belföld -külföld    Spirál intrauterin fogamzásgátló    Futárszolgálattal kapcsolatos infó    További kedvezménye    Arcanum patika elérhetősége    Elállás    Csomagátvétel átvételi pontokon    Hemoglobin A 1c    Magas koleszterinszint okai    Rövid jellemzés    Deva virágesszenciák    Mannóz, d-mannóz    Ételmérgezés, ételfertőzés    Zsibbadás    közérdekű információk    Csípés kezelése homeopátiával    GDPR általános    Napi szükségletek    Napi szükséglet vitaminok    Diosmin tartalmú készítmények

SSL biztonságos vásárlás     Simple bankkártyás fizetés     Webáruház bérlés