arcanum webáruház, webshop

Üdvözöljük!

    

Egyéb kategória

Termék kategória

Gyártó

Ismertebb márkák

Az ismertebb termékek, melyeket nálunk is megtalálhat.

Alocado, air wolf, armonia, aromax, babé, bálint, boextra, béres, bioco, bioheal, bionit, bionit, biomed, biotech, boiron, cerumen, deva, dr. chen, dr. herz, dr. czeizel, dr. organic, dr. aliment,  dr. theiss, energy, estrea, eveline, frezyderm, gere, gyógyfű, hélia, herbária, herbiotikum, holistic pharma, innopharm, interherb, jamieson, jinjang, jutavit, kék lukács, masteraid, mecsek, medicura, naturtanya, naturland, ocso, pharmadoct, pharmaforte, pharmavit, sanct bernhard, sandoz, scholl, schüssler, silanus, solio, supherb, swanson, vita crystal, vitaday, vitamin station, vitamintár, vitanorma, vitapaletta, walmark, varga, jamuna, arkocaps, bioeel, celsus, bach, dr kelen, hillvital, netamin, panarom, virde, vitaking

Akciós termékek

Imune alga 180x Wellstar
Imune alga 180x Wellstar

bruttó 13.850 Ft
AKCIÓ! - 22%
bruttó 10.780 Ft

További akciós termékek

Bisnode

bisnode

Hivatalos adatok

ogyei
     felügyeleti szerv:
Országos Tisztifőorvosi Hivatal

Felhasználási feltétel
Adatkezelési tájékoztató
Jogi nyilatkozat

Kölcsönhatások

Daganatok kezelése (rákterápia)

Tudástár online olvasásra / Azonosító: 03232

bruttó 1 Ft
db
Daganatok  kezelése (rákterápia)

Rákos megbetegedések kiegészítő kezeléseinek lehetőségei

A  normál sejtek szabályozott mechanizmus által működnek, ahol minden sejt betartja a játékszabályokat, míg a rákos sejtek önállóan kezdik el irányítani az életfunkcióikat. Nem lehet őket szabályozni az egységben működő, rendszert szabályozó mechanizmusokkal. Sőt ennél azért rosszabb a helyzet, mert ezek az "elkülönült" sejtek képesek rávenni a körülöttük létező sejteket arra, hogy számukra ideális környezetet biztosítsanak. Manipulálnak.   Egy-egy sejt életének vannak szakaszai, amikor neki osztódnia kell, és egy idő után jelet kap, mely szerint nincs már rá szükség.  A rákos elfajulásoknál a sejtek nem veszik (vagy nem akarják venni) ezt a jelet így csak szaporodnak és szaporodnak.


Akadnak olyan sejtek, melyek a visszailleszkedést nem igazán akarják, de az immunrendszer könnyedén megsemmisíti őket. A sejtet érő hatások hozzák létre a változást magában a sejtben, melynek a következménye a rákos sejtté fajulás. Minden hatás, ami a sejtek beilleszkedési képességét megváltoztatja, rákos sejtek keletkezéséhez vezet. Ezek közé a hatások közé tartoznak: környezeti ártalmak, mint háttérsugárzás, dohányfüst, kémiai anyagok, alkohol, mikrokörnyezet változás stb. Ezek a hatások elérhetnek bennünket szennyezett levegő belégzésével, étel elfogyasztásával is.

Az általánosságban ismert rákkeltő anyagokon túl, jelenősen változatathat a sejt egészséges működésén, ha nem kapja meg a működéséhez szükséges összes ásványianyagokat és vitaminokat.


Aminosavak

1987-ben dr. Kulcsár Gyula rákkutató biokémikus egy olyan tudományos felfedezést tett, ami alapjaiban befolyásolhatja a rák elleni további hadviselést. Kulcsár több éven át kutatta, hogy miként védekezik az emberi szervezet a daganatokkal szemben. Rájött, hogy nem az általános védelemért felelős immunrendszer, hanem egy speciális védelmi mechanizmus az, ami elpusztítja a rendellenessé vált sejteket. Bebizonyította a Természetes Tumorellenes Védelem létezését, meghatározta, miből áll, hogyan működik, s elmélete ma már az Európai Unióban és további 17 országban bejegyzett szabadalom.
 
 Culevit tabletta


Dr. Kulcsár a tudomány által korábban feltárt tényekből vonta le azt a következtetést, hogy a szervezetben létező daganatellenes védelem lényegében az immunrendszertől függetlenül működik. Abból az ismert tudományos tényből indult ki, hogy az immunrendszer korlátozott működésekor (immunszupresszió), vagy az immunrendszer teljes összeomlásakor (például: AIDS) sem nő meg jelentős mértékben a tumorok gyakorisága.
Egy ilyen rendszer hatóanyagainak a keringési rendszerben kell lenniük.A keringési rendszer 89 anyagából 16 bizonyult hatékonynak
A daganatsejtek a normál sejtekhez képest szabálytalanul táplálkoznak, ún. általános felhalmozó tulajdonsággal rendelkeznek, így táplálkozásuk során ezek a szervezetben lévő molekulák is nagy mennyiségben jutnak a ráksejtekbe, azok programozott sejthalálát - apoptózisát - okozva. Tehát a hatás: nem osztódásgátlás, hanem direkt sejtpusztulás.

A Culevit használható ciosztatikus kezelés alatt is. Érthető, hogy az orvosok nem hajlanak egykönnyen arra hogy a citoszttikus, vagy sugárkezelés melllett, alatt, utána bizonytalan hatásmechanizmusú szereket használjanak a betegeik. Ezzel bármelyik szakember így lenne. Ám a Culevit  Speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer daganatos betegek részére, mely hatalmas kutató munka, és óriási bizonyítékok után került forgalomba, és bizonyít nap mint nap.
A Culevit a szervezet saját meglévő védelmi rendszerének hatóannyagait tartalmazzák. Ennél kevésbé toxikus szer nem létezik. Hatalmas előnye, hogy még azoknál is szóbajön mint terápia, akik a speciális rákellenes gyógyszerekre nem reagálnak, azaz rezisztensnek mondják őket. Ha nem a legutolsó stádiumban kezdik el szedni, akkor az eredmény nem maradhat el.


Culevit italpor
Culevit tabletta 4x180 db

 
A tumorsejtek egyik legveszélyesebb tulajdonsága, hogy képesek a véráram által a szervezet bizonyos helyeire elvándorolni, és ott újonnan elszaporodni. Ez a folyamat az áttét- vagy közismert kifejezéssel  metasztázis-képződés, amelynek pontos mechanizmusa mindmáig feltáratlan.


Flavonoidok

FlavoGenin kapszulaA flavonoid típusú vegyületek megkötik a szabadgyököket és antioxidáns hatással rendelkeznek. Az antioxidánsok olyan stabil molekulák, melyek az instabil oxidánsokhoz kötődnek és semlegesítik azokat. Az oxidánsokat mindig is összefüggésbe hozták a rákkal és a korai öregedéssel.

Általában több tényező együttes hatása szükséges a daganatok kialakulásához.


 Életkristály Flavin 77 szirup
 Flavin 7


Immunterápia
Az immunrendszer erősítése nagyon fontos, hogy az időközben meggyengített sejteket semlegesíteni tudja.
A Vitacell/Celladam készítmények a celluláris kommunikációt állíthatják helyre a malignusan transzformált sejt és környezete  között. Oly módon, hogy demaszkírozzák a malignusan transzformált sejteket, "levéteti az álarcot" és felismerhetővé teszi az immunrendszer számára.
Immungold kapszula
Vitacell cseppek
VargaStem kapszula

A rákszűrés fontosságát talán magyarázni sem kell.  A rákmegelőzés jelentőségét viszont sokkal jobban  be kellene hozni a köztudatba, mint ahogy az jelenleg van.
 AHCC kapszula

Búzacsíra
A kórházi gyógyszerelés  mellett ma már számos egyéb, a gyógyszerek mellett is alkalmazandó kiegészítő lehetőség áll rendelkezésünkre.

 Avemar gyógytápszer
 Avevit tabletta

Összefoglaló
Amit a búzacsíráról tudni kell


A búzacsíra gátolja a daganatos sejtek életben maradását, ezért kiemelkedő szerepe van a daganatos betegségek megelőzésében.Csökkentett deutérium
tartalmú vizek


Összefoglaló a Preventáról

A Preventa csökkentett deutérium-tartalmú ivóvíz hatékony eszköz az egészség megőrzésében, segít a daganatos betegségek megelőzésében és legyőzésében. A sejtek képesek a deutérium koncentrációváltozást érzékelni, és ma még ismeretelen szabályzási rendszer eredményeként meg lehet zavarni a daganatos sejtek anyagcseréjét, szabályozási rendszereit. A megfigyelések eredményei szerint a rákos sejtek  csökkentett deutériumos környezetben  nem tudnak normálisan szaporodni, másképp viselkednek. Élettani folyamataink teljesen másként zajlanak a  deutérium koncentráció függvényében.
A kedvezőtlen élettér csak a rákos sejteknek okoz gondot az alkalmazkodásban, s először csak megállnak a szaporodásban,
majd elpusztulnak.

Preventa 105 csökkentett deutérimtartalmú víz 2l
Deuterium Water Balance 105 szénsavmentes 1,5l
Rákmegelőzés deutérium csökkentett vízzel
        125-ös jelzésű víz                  
Ez a számú Deutérium mentes víz fogyasztása megelőzésként
használható!
(Annak aki egészséges, de tegyük fel olyan az életvitele, vagy életkörülményei, melynél  fokozott veszélye van a rák kialakulásának). A 125-ös víz nem hatékony már diagnosztizált betegeknek.

Preventa 125
Cápaporc
 
Az érhálózat kiépülésének befolyásolásával megelőzhető a rákos daganat növekedése és áttétele az egészséges szövetekre, ugyanis az érhálózat megléte és működőképessége a feltétele annak, hogy tápanyag, és oxigén jusson a szövetekhez.


"
Dr. Asbóth Mária rövid leírását a cápaporccal kapcsolatosan a paramedica.hu oldalon taláhatják.
Daganatos betegség megelőzésére, vagy kiegészítő kezelésére a cápaporc készítményt minden esetben csak az előírt gyógyszeres kezelés mellett, és ne helyette szedjük! Válasszunk alternatív kezelési módokra nyitott kezelőorvost, akivel a helyes adagolást is megbeszélhetjük."

   

Gyógygombák


A béta glükánokat a kutatók évek óta nagyon alaposan vizsgálják, mivel a béta glükán közismerten jótékony hatással van az immunrendszerre, rendelkezik egy olyan receptorral, mely a makrofág sejtekhez képes kapcsolódni, s így bekapcsolni annak működését. A makrofág sejtek azok, amelyek elfogják és elnyelik az összes idegen anyagot (baktériumok, vírusok stb.) figyelmeztetik és mozgósítják a védekező rendszert, felismerik és elpusztítják a mutáns sejteket.
 Pecsétviaszgomba spóra kapszula 

Gránátalma

 Gránátalma kapszulaA rákos sejtek elpusztítására végtelen számú kísérlet folyik szerte a világon. Nyilván olyan módszert kell találniuk, ami az egészséges sejteket nem pusztítja el. 

A gránátalma az ellagsav (ellagénsav) legjobb természetes forrása, mely egy olyan fenol típusú komponenes, ami antikarcinogén és antimutagén sajátossággal rendelkezik, gátolja a daganatos sejtek osztódását. Az ellagsav a glükózhoz kötődik. A rákos sejtek körülbelül 15-ször annyi glükózt fogyasztanak el, mint más sejtek, így sokkal nagyobb adag ellagsavhoz jutnak.

Az ellagsav háromféleképpen fejti ki hatását a rákkal szemben: megállítja a rákos sejtek osztódását, elpusztítja a rákos sejteket és gátolja azok kialakulását.


                                          Lúgos közeg

A rákos sejtek a lúgos környezetben nem, vagy csak nehezen tudnak szaporodni.
Az emberi szervezet lúgosításával akadályt gördíthetünk a rákos betegségek kialakulásának útjába. Az emberi szervezet sejtjei a 7 - 7,5 ph értékű belső környezetben érzik jól magukat
. A szervezet túlzott megterhelése által létrejött savasodás megszüntetése és helyreállítása. Az elsavasodás, vagyis a test vegyhatásának savas irányba történő erőteljes elmozdulása azt jelentheti, hogy számos élettani folyamat nem zajlik le úgy, ahogyan kellene.
 Green Mix kapszula
Ph bázis lúgosító tea


Zöldbúzafű
Zöldárpa
Lucerna
Lúgos víz
Lúgosító teák
Lúgosító összetett készítmények
Lúgosító étrend                               B17 Vitamin (laetrile)
  Egyelőre hatalmas viták vannak a világon ezzel kapcsolatban. Egyik csoport azt állítja, hogy csak a rákos sejtben képződik a laetrileből ciánhidrogén. A másik csoport  azt állítja hogy ez a szervezetben bárhol képződhet, halálos mérgezést akkor okozva, amint a szervezet rodanid képző (ciánhidrogén rodaniddá átalakító) funkciója kimerül
Forgalomban lévő készítménye nincs Magyarországon! A leírásunkban kizárólag azért kerül, hogy tájékoztassuk az olvasókat, hogy kutatás folyik a hatóanyagot illetően, de nincs semmi konkrét információ a használatával kapcsolatosan.

Preventa gyógyvíz
Búzacsíra kivonatok

Flavonoidok
Aminósavak
Lúgosítás
Gyógygombák
Összefoglaló a lehetőségekről.

Termékeink daganatos betegségek kiegészítő terpiájához

frissítve: 2015.07.06Súly: 1 gMegtekintve: 4040

Kapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
Felfekvés kezelése, megelőzése
Felfekvés kezelése, megelőzése
Felfekvés- Fekély (Decubitus) A felfekvés olyan fekély, mely a hosszas ágybanfekvés következtében alakul ki, leginkább azon betegeknél, akik rosszul tápláltak, idősek, illetve rossz vérkeringéssel bírnak. Leginkább azon testrészekben fordul elő, melyeken a csontot csak kevés és vé...
bruttó 1 Ft
db
Gyomorfekély kezelése
Gyomorfekély kezelése
Gyomorfekély (a termékképekre kattintva előjön a terméklap) Az emésztőrendszer belső felszínét eredetileg olyan nyálkahártya borítja, mely ellenáll az emésztéshez szükséges savnak és emésztőenzimeknek. Ez a nyálkahár...
bruttó 1 Ft
db
Homeopátiás szerek
Homeopátiás szerek
Homeopátia A homeopátiás kezelés esetén a beteg azt a szert kapja homeopátiás hígításban, amely hígítatlanul az egészséges emberben  a beteg jelenlegi panaszaihoz hasonló tünetek...
bruttó 1 Ft
db
Klimax kezelése (változókori tünetek)
Klimax kezelése (változókori tünetek)
VÁLTOZÓKOR (klimax) (a termékképekre kattintva előjön a terméklap) A változókor oka a petefészkek hormon-receptorainak elöregedése, melynek következtében  a tüszőérés,  tüszőrepedés és a sárgatest fázis is elmarad a receptorok érzé...
bruttó 1 Ft
db
Hajhullás, zsírosodás, korpásodás kezelése
Hajhullás, zsírosodás, korpásodás kezelése
A haj Samponok (zsíros, korpás, pikkelysömörös fejbőrre) Hajápoló szerek hajhullásra ...
bruttó 1 Ft
db
Magas vérnyomás kezelése
Magas vérnyomás kezelése
Magas vérnyomás A már kialakult magasvérnyomás kezelése orvosi feladat, de az egyén is nagyon sokat  ...
bruttó 1 Ft
db
Omega 3 zsírsavak
Omega 3 zsírsavak
Omega zsírsavak A zsírok építőkövei a zsírsavak, két csoportba sorolhatóak: ...
bruttó 1 Ft
db
KAPCSOLAT

   06-94-379-028 munkanapokon: 9-16 ór
   9766 Rum, Szombathelyi u. 1.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉLGlutén gyógyszerekben    homeopátia allergia    DEPRESSZIÓ, alvászavar    schüssler alkalmazás képekkel    Terhességi vitaminok    GYÓGYNÖVÉNYEK betegségekre    Koleszterin    Beszerzése hosszadalmas    Candida diéta    ÉTREND KIEGÉSZÍTŐK    ékszer táblázat    Deva folytatás    Schüssler tünet    vitamin igény folyt    Zöldkagyló hatása    Glukózamin szulfát    MSM    KURKUMIN    Kondroitin szulfát    Édesítőszerek fajtái    Természetes antibiotikumok    szemcseppek    Ellenőrzés    Vásárlási tájékoztató    Szelén hatásai    BACH virágesszenciák    Szállítási költségek    TOJÁS, TEJ, PORATKA,MACSKA ALLERGIA    Biztonsági adatlapok    Szénanáthát kimutató teszt    Immunrendszer    Tejelválasztás    Kék Lukács termékek    Féreghajtó, féregirtó    körömvirág hatása    Termékenység    Sugárkezelés    Önvizsgálati teszt folyt    Promóciós kód    Virágesszecia folyt.    vizelet vizsgálat    Aminosavak    Ínhüvely gyulladás    Mi okoz hányingert?    allergia kezelése    Vitamin 6 hóig    Vitamin 7-12 hóig    Vitamin 1-3 éveseknek    Vitamin 4-6 éveseknek    Vitamin 7-10 éveseknek    Vitamin 11-14 éves    Vitamin 15-18 éves    Vitamin 19-50 évesek    arcüreg gyulladás    Vitamin 50 éveseknek    Vitamin terheseknek    Vitamin szoptatóknak    Vitamin fizikai munka    Vitamin stressz alatt    Vitamin dohányzóknak    Vitamin alkoholisták    Vitamin klimax alatt    Emésztés összefoglaló    Fogamzás elősegítése    Köszvény kezelése    Ajakápolás    FOGYÁSI TRÜKKÖK    Deva általános    Horoszkóp-ásványok    Mi okoz hasmenést?    Prolaktin    összetett deva spray    Ágymelegítők    bárányhimlő    Korai magömlés    GINKGO BILOBA    Bioco termékek    Hasizomerősítők    Pharmaforte termékek    Ásványi anyagok hiánya- túladagolás    Idegkárosodás ( NEUROPÁTIA )    BISNODE    SCHÜSSLER terhességben    Energy termékek    hüvelyi pH    Ránctalanítók    Arclemosó, tonik, maszk    Szemránckrémek    Bőrfeszesítő, tömörség    Növényi kivonatokkal    Arany, gyémánt, ezüst    rozacea, vitiligo, májfolt, pigment    Állati eredetű    Hidratálók    Jód pótlása    Vesekövesség    allergia egyéb szerei    Asztma kezelése    Szappanok    Körömápolás    Intim mosakodás    Visszér kezelése    Aranyér    Porcerősítők komponens    Vitamin 50 éven felül    Vitaminok férfiaknak    vitaminok cukorbetegeknek    Vitaminok felnőtteknek    Ásványi (Ca, Mg, Se, Zn)    Vas tartalmú készítmények    PATTANÁSOS BŐR    Étvágycsökkentők    Bélflóra helyreállítása    Gyomorégés    puffadás kezelése    Emésztési problémák    Hányinger csillapítása    Tejcukorérzékenység    Bőrgomba    Körömgomba    Hüvelygombásodás    Herpesz    Műfogsor ápolása    Fogínysorvadás    Fényvédelem    Torokfertőtlenítés    Diabetikus édesség    Édesítőszerek    hüvely szárazság    klimax teszt    Lisztérzékenység    candida kimutatása    ovuláció időpontja    székletvér    drog tesztek    ételintolerancia    prosztata teszt    Húgyúti fertőzés    Fertőzőbetegségek    Ekcémás bőr    fogzás    hasfájós csecsemő kezelése    Orrjárat tisztítás    popsiápolás    fejbőrápolás, koszmo    Q10 vitaminok    Homoktövis    grapefruitmag    Sebellátás, sebkezelés lehetőségei    Tabletták hajhullásra    Fülzsír kezelése    Hialuron tartalmú    Lúgosító teák    általános erősítő    HALOLAJ    Lenmagolaj    Omega-3 gyerekeknek    fokhagyma medvehagyma    IDŐSKORI LÁTÁSROMLÁS    Műkönnyek szemszárazságra    Méregtelenítő tapaszok    Béltisztító termékek    Méregtelenítés    Béta glükán tartalmú    Paradicsom kivonat    Fűrészpálma kivonat    Progeszteron    Holt-tengeri termékek    Ásvány ékszerek 1.    Ásvány ékszerek 2 folyt.    Dr. Organic termékek    Aloe vera termékek    Narancsbőr    Psoratinex pikkelysömörre    Hair nice termékek    E recept    facebook kedvelés    ásványok tisztítása, energetizálás    Vizeletcsepegés    Böngésző folytatasa    Cigaretta terhesség alatt    Alocado termékek    Őszülés elleni    Növényi szterinek    Schüssler kereső    Hány nap múlva    Bélférgesség    Fizetési módok    személyes átvétel    megjegyzés a rendelés    Egyedi ékszerek ásványból    Viviscal hajnövesztő    gyömbér    AJÁNDÉKOKNAK VALÓ    Száraz bőr    ÍZÜLETI KRÉMEK    Homeopátia szülés    Sebgyógyulást elősegítő    Macskagyökér kivonatok    Citromfű    Melatonin    Teakészítmények    Komló    Összetett készítmények    Orbáncfű    Egyéb készítmények    Adatkezelés    Rostok    Kolosztrum    A vitamin    B vitamin csoport    C vitamin    D vitamin    E vitamin    K vitamin    ŐSZÜLÉS    Olvasnivaló    Ráncosodás    Szájápolás-homeopátia    karkötők    Meridiánok    böngésző    Változás 2013.április 1-től    Ásvány számozása 2    Acidózis, alkalózis    Terhesség, szoptatás    Betegségek lelki okai    Porcerősítés gyermekkorban    Armonia termékcsalád    Preventa víz használata    Videók    Akció    Vevőszolgálat    Vitamin ajánló    Antioxidánsok    Progeszteron női    Expediáláshoz    expediáláshoz Hasmenés    Schüssler krémek    Online Patika    Köröm elváltozások    online fizetés később    Zodiákus    méhen belüli fogamzásgátló eszközök    IBS irritabilis colon szindroma    Gombafertőzés ( bőr, köröm, hüvely)    Schüssler táblázat    Akvamarin    Amazonit    Ametiszt    Vércsoport diéta    Aventurin    Hematit hatása    Gránát hatásai    Hegyikristály hatásai    Jáspis hatásai    Holdkő hatásai    Howlit hatásai    Jáde hatásai    Kalcedon hatása    Karneol hatása    Malachit hatása    Napkő hatása    Rózsakvarc hatása    Rodonit hatása    adatkezelés folytatása    dr. Matejcsik Csaba homeopata    Orrcsepp/orrspray adagolása    Inkontinencia nadrágpelenkák betét    Mol pont lista 2    Figyelmeztetések, gyógyszerkölcsönh    Bankkártya elfogadás    OPÁLÜVEG    Hisztamin intolarencia    A Lyme kór kezelése tünetei    Kálium hatása    Króm szabályozza a vércukor azintet    Teafa olaj hatásai és termékek    Gyógynövények hatásai II.    Gógynövények hatásai III.    Betegségek és kezelési lehetőségei    Nátha( orrhurut) rhinitis acuta    kakaóvaj    Aminosavak hatása    Argánolaj, jojobaolaj, szőlőmagolaj    Tesztek allergiában, gyorsan segít    mi okoz viszketést?    Gyorstesztek otthoni vizsgálathoz    Vesekárosodásra utaló tünetek    Barátcserje hatása    Kullancs okozta betegségek    Mitől puffadok?    Dr. Herz termékek    Epekövesség    gyógyító ásványok    Természetes gyógymódok:légút    Vakcinák    vakcinák 2.    vakcinák 3.    Gyomorrontás    A Folsav szerepe    Policisztás ovárium    Ebédválasztó    Vérszegénység/anaemia    Betegségek (gyakoribb)    Tünetek/panaszok    Hogyan hatnak?    Diéták betedségekben    kólika, hasfájás homeopátiás    Viselkedési zavarok homeopátiával    Magas vércukorszint    Hasnyálmirigy és feladata    Konfliktus kezelés    Pajzsmirigy túlműködés    Mellékpajzsmirigy működés    Kölcsönhatások együttszedéskor    NYOMKÖVETÉS belföld -külföld    Spirál intrauterin fogamzásgátló    Futárszolgálattal kapcsolatos infó    További kedvezménye    Arcanum patika elérhetősége    Elállás    Csomagátvétel átvételi pontokon    Hemoglobin A 1c    Magas koleszterinszint okai    Rövid jellemzés    Deva virágesszenciák    Mannóz, d-mannóz    Ételmérgezés, ételfertőzés    Zsibbadás

SSL biztonságos vásárlás     Simple bankkártyás fizetés     Webáruház bérlés