arcanum webáruház, webshop

Egyéb kategória

Termék kategória

Gyártó

Ismertebb márkák

Az ismertebb termékek, melyeket nálunk is megtalálhat.

Alocado, air wolf, armonia, aromax, babé, bálint, boextra, béres, bioco, bioheal, bionit, bionit, biomed, biotech, boiron, cerumen, deva, dr. chen, dr. herz, dr. czeizel, dr. organic, dr. aliment,  dr. theiss, energy, estrea, eveline, frezyderm, gere, gyógyfű, hélia, herbária, herbiotikum, holistic pharma, innopharm, interherb, jamieson, jinjang, jutavit, kék lukács, masteraid, mecsek, medicura, naturtanya, naturland, ocso, pharmadoct, pharmaforte, pharmavit, sanct bernhard, sandoz, scholl, schüssler, silanus, solio, supherb, swanson, vita crystal, vitaday, vitamin station, vitamintár, vitanorma, vitapaletta, walmark, varga, jamuna, arkocaps, bioeel, celsus, bach, dr kelen, hillvital, netamin, panarom, virde, vitaking

Akciós termékek

 Schüssler krém silicea 75ml  Nr. 11. *
Schüssler krém silicea 75ml Nr. 11. *

2.850 Ft
AKCIÓ! - 13%
2.490 Ft

További akciós termékek

Kölcsönhatások

Hüvelyi fertőzések kezelése

Tudástár online olvasásra / Azonosító: 03245

---
Hüvelyi fertőzések kezelése

Hüvelyi fertőzések

Sok nő szenved, illetve együtt él a hüvelyfolyással. A folyás alapja az esetek jelentős
 
részében fertőzés. Az egészséges hüvely jellegzetes mikroorganizmus flórával rendelkezik.

Az ún. Döderlein-baktériumok a hüvelyben savas környezetet teremtenek, mely megöli a kórokozókat, nem engedi azokat szaporodni. Amíg ez a természetes védekezőrendszer működik, a női hüvely egészséges marad. Ha azonban a Lactobacillusok száma lecsökken
(pl. az antibiotikumok kipusztíthatják ezeket), megváltozik a hüvely kémhatása (pH), és azok a kórokozók, melyek normális esetben nem veszélyesek, elszaporodhatnak és megbetegítik a hüvelyt. A hüvely vegyhatása így eltolódik a savastól.
A hüvely (vagina)  egészséges nőknél erősen savanyú vegyhatású, egészen addig amíg nincs valamilyen folyás. Amennyiben a hüvely vegyhatása  lúgosba csap át, az jelezhet egy hüvelyi fertőzést.
                Ladyvita grapefruit hüvelykúp 10x Elkészült az első biológiai hüvelykúp a világon! Kizárólag a Grape Vital alapanyagaiból. Nem tartalmaz tartósítószereket, kémiai mérgeket benzalkoniumot. Már 8 óra után megszüntetheti a kellemetlen folyást vagy illatot. Várandós anyukáknak is alkalmazható.:


Olvassa el a kúp széles körben való hatékonyságá

  • A vagina normál vegyhatása: 3,4-4,2,


Hüvelyváladék vegyhatást mérő tesztcsík 100x

A hüvely normál flórája
kis odafigyeléssel helyreállítható!
Az erre a célra forgalomban lévő készítmények vagy tejcukrot, vagy olyan baktériumtörzseket tartalmaznak, melyeknek az a feladata, hogy savi vegyhatást biztosítsanak.
A laktobacillus fő táplálékai az ártalmas gombák, így megakadályozzák a gombák elszaporodását, leküzdik a Candida fertőzéseket, de ezek felelnek a hüvely megfelelő pH értékéért is.

Baktérium törzset tartalmazó hüvelykúpok
Femibion intima hüvelygél 8x Femibion intima hüvelygél 8x
A Femibion Intima klinikailag tesztelt prebiotikum és réti lóhere tartalmú
hüvelygél, amely segít helyreállítani és megőrizni a hüvelyflóra természetes
egyensúlyát, különösen antibiotikum kezelés után
Gynolact hüvelytabletta 8x Gynolact hüvelytabletta 8x
Egy tabletta tartalma:
  •      2 milliárd  lactobacillus
  •      3 különböző törzsből
Vagilact NTC hüvelytabletta 10x Vagilact NTC hüvelytabletta 10x

A Vagilact NTC lactobacillus acidophilusz, tejsavat és szója izoflavonokat tartalmaz. Elősegíti a hüvely PH-egyensúlyának visszaállítását és megtartását.

Összetétel:

Tejsavbacilus acidofilusz                       500 millió CFU
Tejsav (60%)                                         15 mg
Szójakivonat (glicin max, magvak)            8 mg


Szájon át szedhető Probiotikumok

Bonolact Pro+femina 14x Bonolact Pro+femina 14x
Speciális probiotikum a természetes, egészséges hüvelyflóra fenntartásáért. Speciális tulajdonságai alapján kiválasztott Lactobacillus rhamnosus, GR-1Ÿ és Lactobacillus reuteri, RC-14Ÿ probiotikus baktériumokat tartalmaz, kapszulázott formában. Ezek a baktériumok általában jelen vannak a nők egészséges hüvelyflórájában és különösen alkalmasak a hüvelyben való megtelepedésre.
Mollio lactobacillus kapszula 14x *
4 féle lactobacillus törzset tartalmaz. Ezek a törzsek a normál hüvelyflóra alkotóelemei közé tartoznak.
  • Lactobacillus crispatus
  • Lactobacillus rhamnosus
  • Lactobacillus gasseri
  • Lactobacillus jenseniiLaktóz, vagy tejsav (akár C vitamin) tartalmú hüvelykúpok
Colpo-Cleaner laktóz tabletta 20x Colpo-Cleaner laktóz tabletta 20x
Nyomban savas vegyhatást állít elő és azt igyekszik fenntartani mindaddig, amíg a laktózzal (tejcukorral) elszaporítja a Döderlein flórát, hogy savat termeljen. Ezt a cukrot a leggyakoribb kórokozók nem eszik! - Így néhány hét alatt a hám is megerősödik.
Femifit pezsgőtabletta 20x
A világújdonságnak számító, természetes összetételű (szamártej-kancatej),  Femifit Lacto pezsgőtablettával készített oldat optimális savas állapotot hoz létre a hüvely flórájában és fenntartja azt. A citromsav ezt a hatást kiegészíti.
Irrigátor Tantum Rosa 500ml
Hüvely irrigálásához alkalmas termék.
Segítségével az  elkészített hüvelymosó folyadék kényelmesen feljuttatható a hüvelybe.
Génia 92 hüvelykúp 10x Génia 92 hüvelykúp 10x
Összetétel (1 hüvelykúp tartalma): 45 mg laktamin (Proteose pepton), 500 mg tejcukor, 75 mg tejsav, 1,5 mg folsav, 2 mg geránium olaj
Gyntima probiotica forte hüvelykúp 10x
A Gyntima probiotica forte hüvelykúp a vaginális flórában található laktobacilusok számára táptalajt képez és biztosítja optimális szaporodásukat. Ezek a természetes tejkultúrák védenek a káros baktériumok és fertőzések ellen, valamint biztosítják a hüvely természetes biológiai egyensúlyát.
Gyntima probiotika 10x Gyntima probiotika 10x
A Gyntima probiotica hüvelykúp a vaginális flórában található laktobacilusok számára táptalajt képez és biztosítja optimális szaporodásukat. Ezek a természetes tejkultúrák védenek a káros baktériumok és fertőzések ellen, valamint biztosítják a hüvely természetes biológiai egyensúlyát. .
Lactofeel hüvelygél 7x5 ml Lactofeel hüvelygél 7x5ml

Összetétele: tejsav, glikogén, propilénglikol, methylhidroxipropil-cellulóz, natrium-laktát, víz.
pH= 3,8

Vitagyn C hüvelykrém 6x Vitagyn C hüvelykrém 6x

A savas kémhatású alapanyagba ágyazott hatóanyagai közül a C-vitamin (aszkorbinsav) azonnal visszaállítja és fenntartja a hüvely savas kémhatását, elősegíti a természetes tejsavbaktérium-flóra növekedését

Multi-Gyn hüvelygél 50ml  Multi-Gyn hüvelygél 50ml
A kulcsösszetevő 2QR-nek nevezett, szabadalmaztatott poliszacharid-komplex. Ez az anyag egyedülálló módon képes gátolni a káros mikroorganizmusok növekedését, míg a hasznos tejsavbaktériumok növekedését serkenti a hüvelyben
A Multi-Gyn pH értéke 4,1 (az egészséges hüvely pH értéke). Mivel a Multi-Gyn ActiGel helyreállítja a hasznos hüvelyi flórát, ezért többszörösen hatékony.
MULTI-GYN tabletta intim zuhanyhoz 10x  MULTI-GYN tabletta intim zuhanyhoz 10x
A Multi-Gyn feloldódó tabletta összetevői támogatják a lactobacillusok termelődését, az Aloe-kivonat  pedig optimalizálja a szövetek állapotát.

Hüvelyszárazságból adódó problémák


A változókorban levő nők hüvelyszárazságra panaszkodnak, ami az ösztrogénszint csökkenésének köszönhető. Ezzel összefüggésben gyakoriak az irritációk a ­ viszketés és a fertőzések.

          

Helyileg használható termékek

               
Cikatridina hüvelykúp
 Alkagin intim gél
 Szójavit intim gél
 Sába Intim síkosító gél

                         

A hüvelyfertőzésekről általában
Hüvelygombásodás

Hüvely (pH helyreállítása)
Intim mosakodás
Hüvelyszárazság (síkosítók)


  Hüvelyi fertőzések kezelése
kúpokkal, hüvelyöblítőkkel

A gombás (Candida) fertőzések
Leggyakoribb előidéző állapota a következők:
immungyengeség, terhesség,  antibiotikumok szedése, cukorbetegség, fogamzásgátló szerek, lúgos intim tisztálkodó szerek használata,  helytelen intimhigiénia, sok édesség, alkohol, élvezeti cikk fogyasztása.

 Okozója leggyakrabban a Candida nevű gomba, azonban más gombafajok is okozhatnak gombás hüvelyfertőzést. Legjellemzőbb tünete a hirtelen jelentkező, sokszor kínzó szeméremtáji viszketés. Sok esetben sűrű, (túrószerű) darabos folyással jár együtt. Hüvely pH normális.

Kezelés: Helyi kezelés és/vagy szisztémás gombaellenes kezelés.Ha nem csak hüvelyi candida ferőzés áll fent, akkor is számos lehetőség van az egész testet érintő Candida fertőzés kezelésére.

Betadine hüvelykúp 14x Kapható Betadine hüvelykúp 14x
Akut és krónikus hüvelyi fertőzések - vegyes fertőzések, nem specifikus fertőzések (Gardnerella vaginalis okozta bakteriális vaginosis), gombás fertőzések, Trichomonas hüvelyi fertőzések esetén. Antibiotikum vagy szteroid terápia után kialakuló hüvelyi fertőzésekben.
Canesten G 200 mg hüvelytabletta 3X Canesten G 200 mg hüvelytabletta 3X
Naponta 1 hüvelytablettát este, applikátorral mélyen a hüvelybe vezetve kell alkalmazni 3 egymást követő napon keresztül. Hüvelyfertőzés és hüvelygyulladás kezelésére alkalmas.
Canesten Kombi hüvelytabletta és krém 3db+1db Canesten Kombi hüvelytabletta és krém 1db+1db
Naponta 1 hüvelytablettát este, applikátorral mélyen a hüvelybe vezetve kell alkalmazni 3 egymást követő napon keresztül.
A külső nemi szervek egyidejű fertőzöttsége esetén a Canesten krémet naponta 2-3 alkalommal vékony rétegben kell a beteg bőrterületre felvinni, mely gyorsan csillapítja a szeméremtáji kellemetlen tüneteket. 
Gynoxin 600 mg lágy hüvelykapszula 1x Gynoxin 600 mg lágy hüvelykapszula 1x
1 darab 600 mg-os hüvelykapszulát kell este, lefekvés előtt mélyen a hüvelybe (a hüvelyboltozatig feltolva) felhelyezni 1 alkalommal.
Amennyiben a tünetek továbbra is fennállnak, három nap szünet után a kezelés megismételhető.
A visszafertőződés elkerülése céljából a partnernél a makkot és a fitymát (előbőrt) egyidejűleg Lomexin krémmel kell kezelni.
Gynoxin hüvelykrém 78g Gynoxin hüvelykrém 78g
A Gynoxin 2% krém a hüvely és a külső nemi szervek gombás fertőzéseinek (amelyek járhatnak a külső nemi szervek, ill. a hüvely gyulladásával vagy fertőzéses eredetű folyással) kezelésére alkalmas.
Kb. 5 g krémet kell egy-egy alkalommal a mellékelt adagoló segítségével mélyen a hüvelybe juttatni, szükség esetén reggel és este.
Alkagin hüvelykúp 10x Alkagin hüvelykúp 10x
Körömvirág-, mályva-, és ezüsthárskivonatokat tartalmaz, melyek segítenek a különféle enyhébb hüvelyi gyulladások és bőrpír esetén.
Frissítő, nyálkahártya-lágyító és nyugtató hatású. 
Alkalmazható megelőzésként, menstruáció előtt és után, menopauzában vagy nem specifikus gyulladásban.

 


Amennyiben a kórokozók kerülnek túlsúlyba  az egészséges hüvelyflóra megváltozik, kialakul a fertőzés. 
A hüvelyfertőzést különféle kórokozók okozhatják, így megkülönböztetünk gombás-, bakteriális-, trichomonas-, gonorrhea és más élősködők által okozott betegségeket.

 
Hüvely Candidát kimutató teszt
 Intim Candida Gyorsteszt

A hüvelyfertőzések 80-90%-át baktérium, gomba és trichomonas okozza.

Bakteriális fertőzés

 Általában nem alakulnak ki a klasszikus hüvelygyulladás tünetei. Ha mégis kialakul  jellemző tünete a szeméremtesti égő érzés, bűzös halszagú, szürkés-fehér viszkózus hüvelyfalhoz tapadó váladék.  Ez a fertőzés a férfiak nemi szervén nem okoz fertőzést, azonban a fertőzött hímvessző képes megfertőzni a hüvelyt.
Kezelés: antibiotikumot igénylő betegség.

A hüvely ápolása

Intim mosakodás


Saforelle intim mosakodó
Sába intim szappan
 

 

  Trichomonas fertőzés

  A trichomoniázis a hüvely vagy a húgycső megbetegedésével járó, nemi úton terjedő betegség, melyet a Trichomonas vaginalis nevű ostoros egysejtű okoz. Az esetek felében tünetmentes lehet a fertőzés.

A kórokozó megfertőzheti mind a nők, mind a férfiak húgy-ivarszerveit, a tünetek azonban főleg nőknél jelentkeznek. Sokszor bűzös sárgászöld habos hüvelyi folyás képében jelentkezik. Előfordulhat a húgycső gyulladása következtében vizeletürítéskor jelentkező fájdalom. Férfiak esetében, a leggyakoribb tünet a húgycsőgyulladás, a húgycső váladékozás, gyakori vizelési inger, valamint vizeletürítéskor jelentkező égető érzés. Antibiotikumot igénylő megbetegedés.
 Ujházy Kenetdiagnosztika csomag
A fenti tesztet kiértékelésre be kell küldenie a megadott címre.
A szolgáltatás lényege: Ön a steril vattapálcával otthon leveszi a hüvelyváladékot a hüvelybemenetből, majd a csak kódszámmal jelölt tárgylemezre keni és a tárgylemezt a transzportdobozba, majd a borítékba rakva visszaküldi a panaszait összefoglaló kitöltött kenetkísérő lappal együtt postán a címükre.
(Budapest, VII. kerület, Dembinszky u. 44) vagy beviszi a rendelőjükbe.

Probiotikus tamponok, betétek
Ellen tampon mini
Ellen tampon normál
Ellen tampon szuperfrissítve: 2016.02.05Súly: 1 gMegtekintve: 18358

Kapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Felfekvés kezelése, megelőzése
Felfekvés kezelése, megelőzése
Felfekvés- Fekély (Decubitus) A felfekvés olyan fekély, mely a hosszas ágybanfekvés következtében alakul ki, leginkább azon betegeknél, akik rosszul tápláltak, idősek, illetve rossz vérkeringéssel bírnak. Leginkább azon testrészekben fordul elő, melyeken a csontot csak kevés és vé...
---
Fogínysorvadás kezelése
Fogínysorvadás kezelése
Fogínysorvadás (a termékképekre kattintva előjön a terméklap)  A fogíny az életkor előre haladtával bizony...
---
Körömgomba, bőrgomba kezelése
Körömgomba, bőrgomba kezelése
Körömgombásodás A köröm az irharéteg gyűrődéséből, a körömbarázdából nő ki. Alsó felülete az utolsó ujjpercen lévő körömágyra simul. A folyamatosan növekvő része csupán a gyökér, ami enyhén világos félhold alakú területként a köröm tövénél látható. ...
---
Herpesz kezelése
Herpesz kezelése
Herpesz (a termékképekre kattintva előjön a terméklap) A felnőttek mintegy 80%-a hordozza a herpeszvírust. ...
---
Homeopátiás szerek
Homeopátiás szerek
Homeopátia A homeopátiás kezelés esetén a beteg azt a szert kapja homeopátiás hígításban, amely hígítatlanul az egészséges emberben  a beteg jelenlegi panaszaihoz hasonló tünetek...
---
Klimax kezelése (változókori tünetek)
Klimax kezelése (változókori tünetek)
VÁLTOZÓKOR (klimax) (a termékképekre kattintva előjön a terméklap) A változókor oka a petefészkek hormon-receptorainak elöregedése, melynek következtében  a tüszőérés,  tüszőrepedés és a sárgatest fázis is elmarad a receptorok érzé...
---
Hajhullás, zsírosodás, korpásodás kezelése
Hajhullás, zsírosodás, korpásodás kezelése
A haj Samponok (zsíros, korpás, pikkelysömörös fejbőrre) Hajápoló szerek hajhullásra ...
---
Magas vérnyomás kezelése
Magas vérnyomás kezelése
Magas vérnyomás A már kialakult magasvérnyomás kezelése orvosi feladat, de az egyén is nagyon sokat  ...
---
Omega 3 zsírsavak
Omega 3 zsírsavak
Omega zsírsavak A zsírok építőkövei a zsírsavak, két csoportba sorolhatóak: ...
---
HÍRLEVÉLGlutén gyógyszerekben    homeopátia allergia    DEPRESSZIÓ, alvászavar    schüssler alkalmazás képekkel    Terhességi vitaminok    GYÓGYNÖVÉNYEK betegségekre    Koleszterin    Beszerzése hosszadalmas    Candida diéta    ÉTREND KIEGÉSZÍTŐK    ékszer táblázat    Deva folytatás    Schüssler tünet    vitamin igény folyt    Zöldkagyló hatása    Glukózamin szulfát    MSM    KURKUMIN    Kondroitin szulfát    Édesítőszerek fajtái    Természetes antibiotikumok    szemcseppek    Ellenőrzés    Vásárlási tájékoztató    Szelén hatásai    BACH virágesszenciák    Szállítási költségek    TOJÁS, TEJ, PORATKA,MACSKA ALLERGIA    Biztonsági adatlapok    Jogi nyilatkozat    Szénanáthát kimutató teszt    Immunrendszer    Tejelválasztás    Kék Lukács termékek    Féreghajtó, féregirtó    körömvirág hatása    Termékenység    Sugárkezelés    Önvizsgálati teszt folyt    Promóciós kód    Virágesszecia folyt.    vizelet vizsgálat    Aminosavak    Ínhüvely gyulladás    Mi okoz hányingert?    allergia kezelése    Vitamin 6 hóig    Vitamin 7-12 hóig    Vitamin 1-3 éveseknek    Vitamin 4-6 éveseknek    Vitamin 7-10 éveseknek    Vitamin 11-14 éves    Vitamin 15-18 éves    Vitamin 19-50 évesek    arcüreg gyulladás    Vitamin 50 éveseknek    Vitamin terheseknek    Vitamin szoptatóknak    Vitamin fizikai munka    Vitamin stressz alatt    Vitamin dohányzóknak    Vitamin alkoholisták    Vitamin klimax alatt    Emésztés összefoglaló    Fogamzás elősegítése    Köszvény kezelése    Ajakápolás    FOGYÁSI TRÜKKÖK    Deva általános    Horoszkóp-ásványok    Mi okoz hasmenést?    Prolaktin    összetett deva spray    Ágymelegítők    bárányhimlő    Korai magömlés    GINKGO BILOBA    Bioco termékek    Hasizomerősítők    Pharmaforte termékek    Ásványi anyagok hiánya- túladagolás    Idegkárosodás ( NEUROPÁTIA )    BISNODE    SCHÜSSLER terhességben    Energy termékek    hüvelyi pH    Ránctalanítók    Arclemosó, tonik, maszk    Szemránckrémek    Bőrfeszesítő, tömörség    Növényi kivonatokkal    Arany, gyémánt, ezüst    rozacea, vitiligo, májfolt, pigment    Állati eredetű    Hidratálók    Jód pótlása    Vesekövesség    allergia egyéb szerei    Asztma kezelése    Szappanok    Körömápolás    Intim mosakodás    Visszér kezelése    Aranyér    Porcerősítők komponens    Vitamin 50 éven felül    Vitaminok férfiaknak    vitaminok cukorbetegeknek    Vitaminok felnőtteknek    Ásványi (Ca, Mg, Se, Zn)    Vas tartalmú készítmények    PATTANÁSOS BŐR    Étvágycsökkentők    Bélflóra helyreállítása    Gyomorégés    puffadás kezelése    Emésztési problémák    Hányinger csillapítása    Tejcukorérzékenység    Bőrgomba    Körömgomba    Hüvelygombásodás    Herpesz    Műfogsor ápolása    Fogínysorvadás    Fényvédelem    Torokfertőtlenítés    Diabetikus édesség    Édesítőszerek    gyógymód csípésekre ( dazázs, méh)    hüvely szárazság    klimax teszt    Lisztérzékenység    candida kimutatása    ovuláció időpontja    székletvér    drog tesztek    ételintolerancia    prosztata teszt    Húgyúti fertőzés    Fertőzőbetegségek    Ekcémás bőr    fogzás    hasfájós csecsemő kezelése    Orrjárat tisztítás    popsiápolás    fejbőrápolás, koszmo    Q10 vitaminok    Homoktövis    grapefruitmag    Sebellátás, sebkezelés lehetőségei    Tabletták hajhullásra    Fülzsír kezelése    Hialuron tartalmú    Lúgosító teák    általános erősítő    HALOLAJ    Lenmagolaj    Omega-3 gyerekeknek    fokhagyma medvehagyma    IDŐSKORI LÁTÁSROMLÁS    Műkönnyek szemszárazságra    Méregtelenítő tapaszok    Béltisztító termékek    Méregtelenítés    Béta glükán tartalmú    Paradicsom kivonat    Fűrészpálma kivonat    Progeszteron    Holt-tengeri termékek    Ásvány ékszerek 1.    Ásvány ékszerek 2 folyt.    Dr. Organic termékek    Aloe vera termékek    Narancsbőr    Psoratinex pikkelysömörre    Hair nice termékek    E recept    facebook kedvelés    ásványok tisztítása, energetizálás    Vizeletcsepegés    Böngésző folytatasa    Cigaretta terhesség alatt    Alocado termékek    Őszülés elleni    Növényi szterinek    Schüssler kereső    Hány nap múlva    Bélférgesség    Fizetési módok    személyes átvétel    megjegyzés a rendelés    Egyedi ékszerek ásványból    Viviscal hajnövesztő    gyömbér    AJÁNDÉKOKNAK VALÓ    Száraz bőr    ÍZÜLETI KRÉMEK    Homeopátia szülés    Sebgyógyulást elősegítő    Macskagyökér kivonatok    Citromfű    Melatonin    Teakészítmények    Komló    Összetett készítmények    Orbáncfű    Egyéb készítmények    Adatkezelés    Rostok    Kolosztrum    A vitamin    B vitamin csoport    C vitamin    D vitamin    E vitamin    K vitamin    ŐSZÜLÉS    Olvasnivaló    Ráncosodás    Szájápolás-homeopátia    karkötők    Meridiánok    böngésző    Változás 2013.április 1-től    Ásvány számozása 2    Acidózis, alkalózis    Terhesség, szoptatás    Betegségek lelki okai    Porcerősítés gyermekkorban    Armonia termékcsalád    Preventa víz használata    Videók    Naturalswiss termékek    Akció    Vevőszolgálat    Vitamin ajánló    Antioxidánsok    Progeszteron női    Expediáláshoz    expediáláshoz Hasmenés    Schüssler krémek    Online Patika    Köröm elváltozások    online fizetés később    Zodiákus    méhen belüli fogamzásgátló eszközök    IBS irritabilis colon szindroma    Gombafertőzés ( bőr, köröm, hüvely)    Schüssler táblázat    Akvamarin    Amazonit    Ametiszt    Vércsoport diéta    Aventurin    Hematit hatása    Gránát hatásai    Hegyikristály hatásai    Jáspis hatásai    Holdkő hatásai    Howlit hatásai    Jáde hatásai    Kalcedon hatása    Karneol hatása    Malachit hatása    Napkő hatása    Rózsakvarc hatása    Rodonit hatása    adatkezelés folytatása    dr. Matejcsik Csaba homeopata    Orrcsepp/orrspray adagolása    Inkontinencia nadrágpelenkák betét    Mol pont lista 2    Figyelmeztetések, gyógyszerkölcsönh    Bankkártya elfogadás    OPÁLÜVEG    Hisztamin intolarencia    A Lyme kór kezelése tünetei    Kálium hatása    Króm szabályozza a vércukor azintet    Teafa olaj hatásai és termékek    Gyógynövények hatásai II.    Gógynövények hatásai III.    Betegségek és kezelési lehetőségei    Nátha( orrhurut) rhinitis acuta    kakaóvaj    Aminosavak hatása    Argánolaj, jojobaolaj, szőlőmagolaj    Tesztek allergiában, gyorsan segít    mi okoz viszketést?    Gyorstesztek otthoni vizsgálathoz    Vesekárosodásra utaló tünetek    Barátcserje hatása    Kullancs okozta betegségek    Mitől puffadok?    Dr. Herz termékek    Epekövesség    gyógyító ásványok    Természetes gyógymódok:légút    Vakcinák    vakcinák 2.    vakcinák 3.    Gyomorrontás    A Folsav szerepe    Policisztás ovárium    Ebédválasztó    Vérszegénység/anaemia    Betegségek (gyakoribb)    Tünetek/panaszok    Hogyan hatnak?    Diéták betedségekben    kólika, hasfájás homeopátiás    Viselkedési zavarok homeopátiával    Magas vércukorszint, hyperglikémia    Hasnyálmirigy és feladata    Konfliktus kezelés    Pajzsmirigy túlműködés    Mellékpajzsmirigy működés    Kölcsönhatások együttszedéskor    NYOMKÖVETÉS belföld -külföld    Spirál intrauterin fogamzásgátló    Futárszolgálattal kapcsolatos infó    További kedvezménye    Arcanum patika elérhetősége    Elállás    Csomagátvétel átvételi pontokon    Hemoglobin A 1c    Magas koleszterinszint okai    Rövid jellemzés    Deva virágesszenciák    Mannóz, d-mannóz    Ételmérgezés, ételfertőzés    Zsibbadás    közérdekű információk    Csípés kezelése homeopátiával    HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT HÍRLEVÉL    GDPR általános    Napi szükségletek    Napi szükséglet vitaminok    Diosmin tartalmú készítmények    Felhasználási feltétel 2019

SSL biztonságos vásárlás     Simple bankkártyás fizetés     Webáruház bérlés