arcanum webáruház, webshop

Üdvözöljük!

    

Egyéb kategória

Termék kategória

Gyártó

Ismertebb márkák

Az ismertebb termékek, melyeket nálunk is megtalálhat.

Alocado, air wolf, armonia, aromax, babé, bálint, boextra, béres, bioco, bioheal, bionit, bionit, biomed, biotech, boiron, cerumen, deva, dr. chen, dr. herz, dr. czeizel, dr. organic, dr. aliment,  dr. theiss, energy, estrea, eveline, frezyderm, gere, gyógyfű, hélia, herbária, herbiotikum, holistic pharma, innopharm, interherb, jamieson, jinjang, jutavit, kék lukács, masteraid, mecsek, medicura, naturtanya, naturland, ocso, pharmadoct, pharmaforte, pharmavit, sanct bernhard, sandoz, scholl, schüssler, silanus, solio, supherb, swanson, vita crystal, vitaday, vitamin station, vitamintár, vitanorma, vitapaletta, walmark, varga, jamuna, arkocaps, bioeel, celsus, bach, dr kelen, hillvital, netamin, panarom, virde, vitaking

Akciós termékek

Sudocrem 250g *
Sudocrem 250g *

bruttó 4.350 Ft
AKCIÓ! - 20%
bruttó 3.483 Ft

További akciós termékek

Bisnode

bisnode

Hivatalos adatok

ogyei
     felügyeleti szerv:
Országos Tisztifőorvosi Hivatal

Felhasználási feltétel (ÁFSZ)

Adatkezelési tájékoztató

Jogi nyilatkozat

Kölcsönhatások

ALLERGOFF poratka irtó 400ml * JELENLEG nem rendelhető!

Tetű, poratka, féreg ellen / Azonosító: 05321

bruttó 5.994 Ft
ALLERGOFF poratka irtó 400ml *

Allergoff 300ml! ez kaphatóAllergoff 6 hónapos védelem poratkák ellen!


Egy új generációs megoldás, amelyet az otthoni poratkák irtására, illetve allergénjeik közömbösítésére fejlesztettünk ki. A készítménnyel ezeknek a veszélyes élőlényeknek az előfordulási helyeit kell befújni. Egyszeri kezelés legalább fél éven át nyújt teljes védelmet.

Életciklusuk bármely szakaszában hatásosan eltávolítja az otthoni poratkákat.

A fő allergének – a poratkák ürülékének- eltávolítását sokkal könnyebbé teszi. Az atkák allergénjei nagyon kis méretűek, ezért sikeres eltávolításuk különösen nehéz feladat. A porszívózás nem igazán hatásos, mert a hagyományos készülékek szűrői nem tudják eltávolítani őket. Becslések szerint, az alkalmazott porszívó típusától függően a poratka allergének eltávolításának hatékonysága nem haladja meg a 2-10 %-ot. A porszívózás gyakran inkább fokozza az allergének hatását, mivel a porszívó egyfajta „allergén szóró”-ként működik. Az Allergoff háziporatka-irtó aeroszol
egymáshoz ragasztja a poratkák ürülék darabjait, megakadályozva ezzel, hogy a levegőben lebegjenek, valamint elősegíti, hogy a porszívó szűrőin fennakadjanak

A kipermetezett oldat behatol az atkák életterébe. A nanokapszulák rátapadnak a testükre, az ürülékükre, és az elhalt bőrdarabkákra.

Az Allergoff háziporatka-irtó aeroszol az alábbi módokon fejti ki hatását:

1. Egymáshoz ragasztja a poratkák ürülék darabjait, megakadályozva ezzel, hogy azok a levegőben lebeghessenek
2. Áthatol az atkák vékony páncélján, és megöli őket
3. bekerülve az emésztő rendszerükbe mérgező hatást fejt ki

A 250 ml-es palack tartalma12 m2 textília kezelésére elegendő.
A 400 ml-es palack tartalma elegendő 20 m2 –re, amely megfelel kb. öt darab 2x2 méteres matrac felületének.

A készítmény nem tartalmaz: 
emulgeáló anyagokat, amelyek gyakran irritáló hatásúak. A leggyakrabban használt probán-bután gázt a teljesen semleges sűrített levegőt tartalmaz hajtógázként. Természetes illata van.
Használati útmutató

A készítményt csak a használati utasítás szerint alkalmazzuk.
1. Kezelés előtt a mosógépben mosható anyagokat (pl.: paplan, párnahuzat, függöny stb.) lehetőség szerint 60°C hőmérsékleten mossuk ki, majd szárítsuk meg, a nem mosható anyagokat (pl.: ágymatrac, szőnyeg, sötétítő függöny, bútor kárpit stb.) porszívózzuk ki.
2. Használat előtt a flakont jól rázzuk fel!
3. A pumpa egyszeri, határozott megnyomásával távolítsuk el a szórófej biztonsági zárját, majd végezzünk három további pumpálást, hogy a készítményt az egyenletes permetezésre alkalmassá tegyük. (pumpás kiszerelés esetén)
4. A kezelést rövid, lendületes mozdulatokkal, az aeroszol palackot a felülettől kb. 30 cm-re tartva végezzük. Ügyeljünk arra, hogy a permet a kezelendő felületeket egyenletesen befedje. A permettel az ágymatrac mindkét oldalát kezeljük le.
5. A kezelt textíliákat megszáradásukig (kb. egy óra) ne használjuk. A kezelést követő 3-4 napban mellőzzük a padló porszívózását, az ágymatracot pedig kezelés után egyáltalán ne porszívózzuk. A 400 ml palack tartalma kb. 20 négyzetméter textília kezelésére elegendő, a 250 ml-es palack tartalma kb. 12 négyzetméterre elegendő. A kellő hatékonyság érdekében kezeléskor a palack teljes tartalmát használjuk fel. A készítmény a poratkák elpusztítását 6 hónapon keresztül, folyamatosan biztosítja. Állandóan magas páratartalmú helyiségekben szükség lehet a kezelés 3-4 havonkénti ismétlésére.

Figyelmeztetés
A kezelést ne allergiás beteg végezze! Az aeroszolt ne juttassuk légtérbe. Ügyeljünk arra, hogy a készítmény élelmiszerre, italra, edényekre, evőeszközökre ne kerüljön. A kezeléskor a helyiségben más személy ne tartózkodjon. A kezelés után a helyiséget alaposan szellőztessük ki. Gyermekek a készítményt nem kezelhetik. Élelmiszerektől, italoktól, takarmányoktól elkülönítve tárolandó. A készítményt ne lélegezzük be, és ügyeljünk arra, hogy az a szembe ne jusson. Használata után mossunk kezet. A kezelést csak akkor ismételjük meg, ha ez valóban szükséges.

Gyakran ismételt kérdések

Ki lehet mosni a szőnyegeket és a kárpitokat a készítménnyel történt lefújás után?
Ha szükséges, akkor a szőnyeg vagy kárpittisztítást mindenképpen a lefújás előtt végezzük el. Máskülönben csökken a készítmény hatékonysága, aminek következtében egy újabb atka populáció jelenhet meg az allergiás személy környezetében.

Szükséges szellőztetni a készítmény alkalmazása után?
A szellőztetés nincs befolyással a készítmény hatásosságára, tehát a szellőztetési szokásokon nem szükséges változtatni.

Mennyi ideig hatásos a készítmény? Milyen gyakran kell ismételni az alkalmazását?
A készítmény kb. 6 hónapig hat, ezért évente legalább kétszer kell használni. A magasabb szintű védelem érdekében (pl. ha a lakásban magas a páratartalom) a készítményt gyakrabban is lehet használni, pl. 3-4 havonta.

Amikor egy párnát vagy paplant lefújunk, szükséges még fagyasztani, vagy napon melegíteni?
A fagyasztás, vagy a napoztatás csak rövid ideig hatásos. A készítmény atkaölő hatása nagyon hosszú ideig hat, így nincs szükség az előbb említett eljárásokra az atkák ellen.


A poratkák  gyakran előfordulnak a lakások belső tereinek porában.
Ezek az élőlények a levált, elhalt emberi vagy állati bőrszövettel táplálkoznak; ezért különösen elterjedtek a matracokban, paplanokban, párnákban, szőnyegekben, függönyökön és a plüss játékokon
. Az atkák ürüléke tartalmazza a legerősebb allergéneket, ezek feltehetően az atkák emésztő enzimei.  Maguk az atkák, illetve testük darabjai valamivel kevésbé erős hatású allergének.

forrás: ...

 
 

Fejtetű elleni szerek

Poratka elleni


Rüh elleni szerek

Bélféreg
Súly: 560 g

ÁFA: 27Megtekintve: 2391

Kapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
Vape Sanity házi poratkairtó aerosol 300ml *
Vape Sanity házi poratkairtó aerosol 300ml * JELENLEG nem rendelhető!
Kedves Látogató! A Vape sanity aerosol jelen pillanatban nem szerezhető be. Vele kapcsolatosan nem tudunk bővebb információt. PORATKÁRA EGYÉB TERMÉK  ALLERGOFF háziporatka irtó aerosol 250ml * ...
bruttó 1.550 Ft
ALLERGOFF háziporatka irtó aerosol 300ml *
ALLERGOFF háziporatka irtó aerosol 300ml *
Alergoff 6 hónapos védelem poratkák ellen! Az Allergoff háziporatka-irtó aeroszolt ott kell alkalmazni, ahol a poratkák legvalószínűbben előfordulnak:   Egy új generációs...
bruttó 6.250 Ft
doboz
MITELESS Portable hordozható ultrahangos poratkariasztó készülék 1x
MITELESS Portable hordozható ultrahangos poratkariasztó készülék 1x
MITELESS Portable             (Bellis) A MITELESS Portable hordozható ultrahangos poratkariasztó készülék olyan helyeken is védelmet nyújthat a poratkák ellen, mint a zárt szekrények, az autók vagy a babakocsik. Hatótávolsága 3 méter....
bruttó 8.950 Ft
doboz
KAPCSOLAT

   06-94-379-028 munkanapokon: 9-16 ór
   9766 Rum, Szombathelyi u. 1.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉLGlutén gyógyszerekben    homeopátia allergia    DEPRESSZIÓ, alvászavar    schüssler alkalmazás képekkel    Terhességi vitaminok    GYÓGYNÖVÉNYEK betegségekre    Koleszterin    Beszerzése hosszadalmas    Candida diéta    ÉTREND KIEGÉSZÍTŐK    ékszer táblázat    Deva folytatás    Schüssler tünet    vitamin igény folyt    Zöldkagyló hatása    Glukózamin szulfát    MSM    KURKUMIN    Kondroitin szulfát    Édesítőszerek fajtái    Természetes antibiotikumok    szemcseppek    Ellenőrzés    Vásárlási tájékoztató    Szelén hatásai    BACH virágesszenciák    Szállítási költségek    TOJÁS, TEJ, PORATKA,MACSKA ALLERGIA    Biztonsági adatlapok    Szénanáthát kimutató teszt    Immunrendszer    Tejelválasztás    Kék Lukács termékek    Féreghajtó, féregirtó    körömvirág hatása    Termékenység    Sugárkezelés    Önvizsgálati teszt folyt    Promóciós kód    Virágesszecia folyt.    vizelet vizsgálat    Aminosavak    Ínhüvely gyulladás    Mi okoz hányingert?    allergia kezelése    Vitamin 6 hóig    Vitamin 7-12 hóig    Vitamin 1-3 éveseknek    Vitamin 4-6 éveseknek    Vitamin 7-10 éveseknek    Vitamin 11-14 éves    Vitamin 15-18 éves    Vitamin 19-50 évesek    arcüreg gyulladás    Vitamin 50 éveseknek    Vitamin terheseknek    Vitamin szoptatóknak    Vitamin fizikai munka    Vitamin stressz alatt    Vitamin dohányzóknak    Vitamin alkoholisták    Vitamin klimax alatt    Emésztés összefoglaló    Fogamzás elősegítése    Köszvény kezelése    Ajakápolás    FOGYÁSI TRÜKKÖK    Deva általános    Horoszkóp-ásványok    Mi okoz hasmenést?    Prolaktin    összetett deva spray    Ágymelegítők    bárányhimlő    Korai magömlés    GINKGO BILOBA    Bioco termékek    Hasizomerősítők    Pharmaforte termékek    Ásványi anyagok hiánya- túladagolás    Idegkárosodás ( NEUROPÁTIA )    BISNODE    SCHÜSSLER terhességben    Energy termékek    hüvelyi pH    Ránctalanítók    Arclemosó, tonik, maszk    Szemránckrémek    Bőrfeszesítő, tömörség    Növényi kivonatokkal    Arany, gyémánt, ezüst    rozacea, vitiligo, májfolt, pigment    Állati eredetű    Hidratálók    Jód pótlása    Vesekövesség    allergia egyéb szerei    Asztma kezelése    Szappanok    Körömápolás    Intim mosakodás    Visszér kezelése    Aranyér    Porcerősítők komponens    Vitamin 50 éven felül    Vitaminok férfiaknak    vitaminok cukorbetegeknek    Vitaminok felnőtteknek    Ásványi (Ca, Mg, Se, Zn)    Vas tartalmú készítmények    PATTANÁSOS BŐR    Étvágycsökkentők    Bélflóra helyreállítása    Gyomorégés    puffadás kezelése    Emésztési problémák    Hányinger csillapítása    Tejcukorérzékenység    Bőrgomba    Körömgomba    Hüvelygombásodás    Herpesz    Műfogsor ápolása    Fogínysorvadás    Fényvédelem    Torokfertőtlenítés    Diabetikus édesség    Édesítőszerek    hüvely szárazság    klimax teszt    Lisztérzékenység    candida kimutatása    ovuláció időpontja    székletvér    drog tesztek    ételintolerancia    prosztata teszt    Húgyúti fertőzés    Fertőzőbetegségek    Ekcémás bőr    fogzás    hasfájós csecsemő kezelése    Orrjárat tisztítás    popsiápolás    fejbőrápolás, koszmo    Q10 vitaminok    Homoktövis    grapefruitmag    Sebellátás, sebkezelés lehetőségei    Tabletták hajhullásra    Fülzsír kezelése    Hialuron tartalmú    Lúgosító teák    általános erősítő    HALOLAJ    Lenmagolaj    Omega-3 gyerekeknek    fokhagyma medvehagyma    IDŐSKORI LÁTÁSROMLÁS    Műkönnyek szemszárazságra    Méregtelenítő tapaszok    Béltisztító termékek    Méregtelenítés    Béta glükán tartalmú    Paradicsom kivonat    Fűrészpálma kivonat    Progeszteron    Holt-tengeri termékek    Ásvány ékszerek 1.    Ásvány ékszerek 2 folyt.    Dr. Organic termékek    Aloe vera termékek    Narancsbőr    Psoratinex pikkelysömörre    Hair nice termékek    E recept    facebook kedvelés    ásványok tisztítása, energetizálás    Vizeletcsepegés    Böngésző folytatasa    Cigaretta terhesség alatt    Alocado termékek    Őszülés elleni    Növényi szterinek    Schüssler kereső    Hány nap múlva    Bélférgesség    Fizetési módok    személyes átvétel    megjegyzés a rendelés    Egyedi ékszerek ásványból    Viviscal hajnövesztő    gyömbér    AJÁNDÉKOKNAK VALÓ    Száraz bőr    ÍZÜLETI KRÉMEK    Homeopátia szülés    Sebgyógyulást elősegítő    Macskagyökér kivonatok    Citromfű    Melatonin    Teakészítmények    Komló    Összetett készítmények    Orbáncfű    Egyéb készítmények    Adatkezelés    Rostok    Kolosztrum    A vitamin    B vitamin csoport    C vitamin    D vitamin    E vitamin    K vitamin    ŐSZÜLÉS    Olvasnivaló    Ráncosodás    Szájápolás-homeopátia    karkötők    Meridiánok    böngésző    Változás 2013.április 1-től    Ásvány számozása 2    Acidózis, alkalózis    Terhesség, szoptatás    Betegségek lelki okai    Porcerősítés gyermekkorban    Armonia termékcsalád    Preventa víz használata    Videók    Naturalswiss termékek    Akció    Vevőszolgálat    Vitamin ajánló    Antioxidánsok    Progeszteron női    Expediáláshoz    expediáláshoz Hasmenés    Schüssler krémek    Online Patika    Köröm elváltozások    online fizetés később    Zodiákus    méhen belüli fogamzásgátló eszközök    IBS irritabilis colon szindroma    Gombafertőzés ( bőr, köröm, hüvely)    Schüssler táblázat    Akvamarin    Amazonit    Ametiszt    Vércsoport diéta    Aventurin    Hematit hatása    Gránát hatásai    Hegyikristály hatásai    Jáspis hatásai    Holdkő hatásai    Howlit hatásai    Jáde hatásai    Kalcedon hatása    Karneol hatása    Malachit hatása    Napkő hatása    Rózsakvarc hatása    Rodonit hatása    adatkezelés folytatása    dr. Matejcsik Csaba homeopata    Orrcsepp/orrspray adagolása    Inkontinencia nadrágpelenkák betét    Mol pont lista 2    Figyelmeztetések, gyógyszerkölcsönh    Bankkártya elfogadás    OPÁLÜVEG    Hisztamin intolarencia    A Lyme kór kezelése tünetei    Kálium hatása    Króm szabályozza a vércukor azintet    Teafa olaj hatásai és termékek    Gyógynövények hatásai II.    Gógynövények hatásai III.    Betegségek és kezelési lehetőségei    Nátha( orrhurut) rhinitis acuta    kakaóvaj    Aminosavak hatása    Argánolaj, jojobaolaj, szőlőmagolaj    Tesztek allergiában, gyorsan segít    mi okoz viszketést?    Gyorstesztek otthoni vizsgálathoz    Vesekárosodásra utaló tünetek    Barátcserje hatása    Kullancs okozta betegségek    Mitől puffadok?    Dr. Herz termékek    Epekövesség    gyógyító ásványok    Természetes gyógymódok:légút    Vakcinák    vakcinák 2.    vakcinák 3.    Gyomorrontás    A Folsav szerepe    Policisztás ovárium    Ebédválasztó    Vérszegénység/anaemia    Betegségek (gyakoribb)    Tünetek/panaszok    Hogyan hatnak?    Diéták betedségekben    kólika, hasfájás homeopátiás    Viselkedési zavarok homeopátiával    Magas vércukorszint, hyperglikémia    Hasnyálmirigy és feladata    Konfliktus kezelés    Pajzsmirigy túlműködés    Mellékpajzsmirigy működés    Kölcsönhatások együttszedéskor    NYOMKÖVETÉS belföld -külföld    Spirál intrauterin fogamzásgátló    Futárszolgálattal kapcsolatos infó    További kedvezménye    Arcanum patika elérhetősége    Elállás    Csomagátvétel átvételi pontokon    Hemoglobin A 1c    Magas koleszterinszint okai    Rövid jellemzés    Deva virágesszenciák    Mannóz, d-mannóz    Ételmérgezés, ételfertőzés    Zsibbadás    közérdekű információk    golgotavirág hatása    Csípés kezelése homeopátiával

SSL biztonságos vásárlás     Simple bankkártyás fizetés     Webáruház bérlés