arcanum webáruház, webshop

Üdvözöljük!

    

Egyéb kategória

Termék kategória

Gyártó

Ismertebb márkák

Az ismertebb termékek, melyeket nálunk is megtalálhat.

Alocado, air wolf, armonia, aromax, babé, bálint, boextra, béres, bioco, bioheal, bionit, bionit, biomed, biotech, boiron, cerumen, deva, dr. chen, dr. herz, dr. czeizel, dr. organic, dr. aliment,  dr. theiss, energy, estrea, eveline, frezyderm, gere, gyógyfű, hélia, herbária, herbiotikum, holistic pharma, innopharm, interherb, jamieson, jinjang, jutavit, kék lukács, masteraid, mecsek, medicura, naturtanya, naturland, ocso, pharmadoct, pharmaforte, pharmavit, sanct bernhard, sandoz, scholl, schüssler, silanus, solio, supherb, swanson, vita crystal, vitaday, vitamin station, vitamintár, vitanorma, vitapaletta, walmark, varga, jamuna, arkocaps, bioeel, celsus, bach, dr kelen, hillvital, netamin, panarom, virde, vitaking

Akciós termékek

DRAGON POWER PLUSZ kapszula 6x *
DRAGON POWER PLUSZ kapszula 6x *

bruttó 3.067 Ft
AKCIÓ! - 14%
bruttó 2.650 Ft

További akciós termékek

Bisnode

bisnode

Kölcsönhatások

Hivatalos adatok

ogyei
     felügyeleti szerv:
Országos Tisztifőorvosi Hivatal

Felhasználási feltétel (ÁFSZ)

Adatkezelési tájékoztató
Jogi nyilatkozat
Önvizsgálati TESZTEK
 Otthon is elvégezhető önvizsgálati tesztek
Napjainkban már számos teszt van forgalomban önvizsgálati célzattal. Bizonyos anyagok koncentrációját saját magunk is ellenőrizni tudjuk, melyeknek
kóros állapotokban megváltozik a szintje.

Mit vizsgálhatunk otthoni tesztekkel?

Allergia totál teszt IgE gyorsteszt

Tüsszög, viszket a szeme, folyik az orra, kiütései vannak? Nem tudja, hogy panaszait allergia, vagy
valamilyen fertőzés, vírus okozza? Azonnali válasz az Allergia teszt segítségével! Ne feledje, minél előbb derül fény egy esetleges rendellenességre, a kellemetlen tünetek annál hamarabb megszűntethetőek!

 
Melyek lehetnek az allergia tünetei
 • tüsszögés
 • száraz, ingerköhögés,
 • viszkető érzés a torokban,
 • szájpad viszketés,
 • viszkető orr,
 • viszkető szem,
 • könnyező szem,
 • kötőhártya gyulladás
 • orrdugulás,
 • orrfolyás,
 • kiütések, csalánkiütések, piros foltok a bőrön,
 • ödéma (szövet közötti vizenyő), duzzanat kialakulása

Léguti allergia gyorsteszt Allergia teszt Veroval Allergia gyorsteszt 1x *
               Tej-, tojás-, poratka-, macskaallergiát kimutató tesztek
Poratka allergia gyorsteszt 1x Tejallergia gyorsteszt 1x Macska allergia gyorsteszt 1x Tojásallergia gyorsteszt 1xCandida fertőzést  kimutató teszt

A candida gombák elszaporodása kortól és nemtől függetlenül bárkinél előfordulhat. Többek között a nem megfelelő táplálkozási szokások, a stressz és az antibiotikumok indokolatlan fogyasztása elősegíti a gombák túlszaporodását. Az otthon végezhető candida gyorsteszt mindenki számára elérhető.
Termékeink Candida fertőzés kezeléséhez

Candida teszt 1x CANDIA5 *


Általános állapotfelmérő teszt
Ellenőrizze a vese és a máj működését, a cukorbetegséget, a sav-bázis egyensúlyt és a vizeletben lévő baktériumokat.
Gabriel 7 állapotfelmérő teszt 1x *


Vizeletvizsgálat során vizsgált paraméterekről általában.
Mire lehet következtetni az eltérésekből


Drogfogyasztást kimutató teszt

A termék azt a célt szolgálja, hogy bárki számára, bármikor, egy egyszerű és gyors teszt segítségével lehetővé váljon a kábítószer-fogyasztás felismerése, már a korai stádiumban
 
 
is. A drogteszt a kábítószer jelenlétét pár lépésben, igen rövid idő alatt kimutatja a vizeletből,ételből, italból. Speciális eszközöket, képzettséget nem igényel
.
A teszt tájékoztató jellegű, bizonyítási eljárásban nem használható fel.A kábítószer maradványok eltérő ideig találhatóak meg, és mutathatóak ki a vezeletből. Függhet az elfogyasztott kábítószer mennyiségétől, és a kábítószer fogyasztás rendszerességétől és időtartamától.Multidrog minilabor (kábítószerfogyasztás kimutatása) 1x * DrogKontroll 5 gyorsteszt 1x DrogKontroll 10 drogteszt 1x

      Drogkimutató teszt 
A DrugKop teszt több mint 80 drogot képes kimutatni szinte bármiből, de nem a személy vizeletéből, nyálából, vagy bármilyen testnedvéből. Arra a multidrog alkalmas (fentebb).
Ez a teszt italok, ételekbe vegyített drog kimutatására alkalmas.

A vizsgálandó anyagot a mellékelt pálcikával a tesztfelületre kell kenni és annak elszíneződése szinte azonnal kimutatja, hogy a mintában van-e kábítószer .
 Randidrog teszt 3x

Rendkívül egyszerűen használható, semmilyen reagensre, oldószerre nincs szükség, kivéve ha a minta száraz, ekkor a vattapálcikát vízzel kissé meg kell nedvesíteni és úgy kell az anyaghoz dörzsölni. Vizsgálható vele gyanús tabletta, por, vagy a feltételezett kábítószerrel érintkezésbe került felületek, pl. asztallap, ruhanemű, tárgy. Nem igényli a vizsgált személy közreműködését, diszkrét és nem hagy nyomot.
Magzatvízszivárgást kimutató teszt

A Loritan magzatvízszivárgást kimutató betét egy egyszerűen használható otthoni teszt, ami lehetővé teszi, hogy a valószínűsíthető magzatvízszivárgást észlelje, amennyiben orvosa feltételezi, hogy Önnél a magzatvíz szivárgásának nagyobb a kockázata.

Alkalmazási terület:

A termék a magzatvízszivárgás észlelésére és a hüvely környékén jelentkező nedvességérzése eredetének azonosítására szolgál terhesség alatt.
 
Magzatvízszivárgást kimutató tesztbetét 10x Loritan * Magzatvízszivárgást kimutató tesztbetét 3x Loritan *


Hüvelyváladék vizsgálata
UJHÁZY KENETDIAGNOSZTIKA (CSOMAG)

UJHÁZY KENETDIAGNOSZTIKA (CSOMAG)
UJHÁZY KENETDIAGNOSZTIKA (CSOMAG) *

A nőgyógyászati fertőzések korszerű diagnosztikájában nem nélkülözhető a hüvelyváladék kenet mikroszkópos vizsgálata. A mintavevő csomag a következőket tartalmazza: betegtájékoztató leírás a mintavételről, a páciens panaszait rögzítő kenetkísérő lap, steril mintavevő vattapálca, üveg tárgylemez, műanyag transzportdoboz, megcímzett válaszboríték

A szolgáltatás lényege: Ön a steril vattapálcával otthon leveszi a hüvelyváladékot a hüvelybemenetből, majd a csak kódszámmal jelölt tárgylemezre keni és a tárgylemezt a transzportdobozba, majd a borítékba rakva visszaküldi a panaszait összefoglaló kitöltött kenetkísérő lappal együtt postán a címükre (Budapest, VII. kerület, Dembinszky u. 44) vagy beviszi a rendelőjükbe.

 


Candida (hüvelyi) fertőzést kimutató teszt
     Az Intim Candida Gyorsteszt, gombafertőzés kimutatására használható, hüvelyből vett mintából.

Hüvelyi ferőzések kezelési lehetőségei
Férfi termékenységi teszt
 (spermium vizsgáló)
Férfi termékenységi teszt önellenörzéshez. Két vizsgálat elvégzésére alkalmas, melyet
Fertility Score férfi termékenységi teszt (otthoni spermium vizsgálathoz) *
Termékenységi teszt Veroval
körülbelül 10 napos különbséggel ajánlatos elvégezni.
A teszt elvégzését nyugodt körülmények között el tudja végezni. A teszt használatának részletes leírását (képi ábrázolásos) minden doboz tartalmazza.
Elvégzése nem bonyolult. Alapos átolvasás után minden lépés jól követhető.Néhány fontosabb info: a teszt elvégzéséhez a sperma mintához önkielégítéssel kell hozzájutnia. Megszakított közösülés, továbbá óvszerbe történő ejakulátum nem alkalmas a vizsgálathoz. A vizsgálat előtt legalább 3 nap önmegtartóztatás szükséges.
Az értékelés színminta alapján control színkártya segítségével történik
.
Ételintolerancia teszt

Food Detective ételintolerancia-tesztkészlet: segítségével egy csepp vérből egyszerűen, akár otthon is meghatározhatja, 45 perc alatt, hogy melyik étel okozhatja kellemetlen tüneteit. Használata nem igényel laboratóriumi hátteret.

  A teszt 59* leggyakoribb élelmiszer kimutatására alkalmas.Ételintolerancia teszt Food Detective 1x * A Food&DrinkScan 158 összetevőre vizsgál Yorktest Lite teszt 50 élelmiszerre
Az ételallergia és ételintolerancia közötti különbség.
Kezelési lehetőségek
Helicobacter pylori teszt

A teszt elvégezhetõ szérummal, plazmával vagy vérrel. Ezt a baktériumot teszik felelőssé (részben) a gyomorfekély kialakulásában.
Az immunrendszer a Helicobacter Pylori baktérium gyomor nyálkahártyán való jelenlétére egy antitestet termel. Ezek az antitestek felismerik a vérkeringésben lévő kórokozókat, és rájuk tapadnak. A Helicobacter Pylori  gyorsteszt ezeket az antitesteket ismeri fel, és ezáltal kimutatja a baktérium jelenlétét.
Gyomorfekély kezelési lehetősége
 
Helicobacter pylori teszt 1x veroval
Helicobacter Pylori gyorsteszt 1x vit.st * Helicobacter pylori teszt 2x INTEX *Húgyúti fertőzést kimutató teszt

A húgyúti fertőzés kimutatására szolgáló gyorsteszttel biztonságosan és gyorsan megtudhatja, hogy a húgyúti fertőzésre általában utaló anyagok megtalálhatók-e a húgycsatornában.
 Húgyúti fertőzést kimutaó teszt 2x


Kullancs vizsgálati teszt
Kiszedett kullancs vizsgálatára.
A tesztet kizárólag kullancsok vizsgálatára fejlesztették ki. A teszt pozitív eredménye borrelia-jelenlétet mutat a kullancsban.

A Lyme-borreliosis megbetegedés képe sokféle
lehet, mint az embereknél, mint az állatoknál.
Így a Lyme-borreliosis betegségképének
világos körülhatárolása ma még nem lehetséges. Ha
egy kullancs teleszívta magát vérrel, nem zárható ki mint potenciális borrelia-terjesztő és a kullancsot meg kell vizsgálni az esetleges borrelia-fertőzöttségre.

KULLANCS TESZT (Lyme fertőzött kullancs kimutatása)* Lyme-kór gyorsteszt 1x *
Kullancsból vizsgál     A megcsípett ember vérét vizsgálja

 
A kullancs pozitív vizsgálati eredménye esetén
konzultálni kell szakemberrel.Koleszterin teszt

(forgalmazása jelenleg szünetel)

(összkoleszterin kimutatása)
A SURESIGN összkoleszterin-teszt a teljes vér koleszterinszintjének félkvantitatív meghatározására szolgál. Az összkoleszterinszint-teszt egy tesztcsík, amelyet reagens vegyi anyagokkal kezeltek. Az egy csepp ujjbegyvérből (egyszerűen, félautomata eszköz segítségével) vett vérminta felszívódik a tesztcsíkon lévő fogadópárnába, ahol színelváltozást okoz. A reagálópárnán keletkezett szín a vér koleszterin-koncentrációjával áll összefüggésben, amelyet a mellékelt színtáblázattal kell összehasonlítani.
Koleszterin teszt Veroval


Koleszterinszint csökkentésére
használható termékeinkPajzsmirigy alulműködést vizsgáló teszt

A pajzsmirigyserkentő TSH hormon befolyásolja a pajzsmirigy működését. A megemelkedett TSH szint leggyakrabban a pajzsmirigy alulműködésére utal. A Pajzsmirigy teszt a TSH szintet méri, és így lehetőséget nyújt a pajzsmirigy rendellenes működésének kimutatására. Pozitív eredmény esetén az 5 µNE/mL szint feletti TSH érték a pajzsmirigy alulműködését jelezheti.

Pajzsmirigy alulműködés gyorsteszt 1x *


Prosztata teszt
A jóindulatú prosztata megnagyobbodás általában a 45 év feletti férfiak leggyakoribb betegsége. Jellemző tüneteként egyre gyakoribbá és súlyosabbá válnak a vizelési panaszok (a vizelet nehezebben indul, a vizeletsugár gyengül, a vizelés gyakorivá válik még éjszaka is, többször jelentkezik és a vizelési idő megnyúlik), amelyek befolyásolják az életvitelt és az életminőséget.
Az idejében felismert betegség eredményesen kezelhető, ezáltal az életminőség jelentősen javítható!
A prosztata (PSA) szűrővizsgálati teszt egyszerű, otthon végezhető teszt, amellyel meghatározható az ujjbegyből vett vérminta kórosan emelkedett prosztataspecifikus antigén (PSA) szintje.

 

tesztek folytatása


HÍRLEVÉLGlutén gyógyszerekben    homeopátia allergia    DEPRESSZIÓ, alvászavar    schüssler alkalmazás képekkel    Terhességi vitaminok    GYÓGYNÖVÉNYEK betegségekre    Koleszterin    Beszerzése hosszadalmas    Candida diéta    ÉTREND KIEGÉSZÍTŐK    ékszer táblázat    Deva folytatás    Schüssler tünet    vitamin igény folyt    Zöldkagyló hatása    Glukózamin szulfát    MSM    KURKUMIN    Kondroitin szulfát    Édesítőszerek fajtái    Természetes antibiotikumok    szemcseppek    Ellenőrzés    Vásárlási tájékoztató    Szelén hatásai    BACH virágesszenciák    Szállítási költségek    TOJÁS, TEJ, PORATKA,MACSKA ALLERGIA    Biztonsági adatlapok    Szénanáthát kimutató teszt    Immunrendszer    Tejelválasztás    Kék Lukács termékek    Féreghajtó, féregirtó    körömvirág hatása    Termékenység    Sugárkezelés    Önvizsgálati teszt folyt    Promóciós kód    Virágesszecia folyt.    vizelet vizsgálat    Aminosavak    Ínhüvely gyulladás    Mi okoz hányingert?    allergia kezelése    Vitamin 6 hóig    Vitamin 7-12 hóig    Vitamin 1-3 éveseknek    Vitamin 4-6 éveseknek    Vitamin 7-10 éveseknek    Vitamin 11-14 éves    Vitamin 15-18 éves    Vitamin 19-50 évesek    arcüreg gyulladás    Vitamin 50 éveseknek    Vitamin terheseknek    Vitamin szoptatóknak    Vitamin fizikai munka    Vitamin stressz alatt    Vitamin dohányzóknak    Vitamin alkoholisták    Vitamin klimax alatt    Emésztés összefoglaló    Fogamzás elősegítése    Köszvény kezelése    Ajakápolás    FOGYÁSI TRÜKKÖK    Deva általános    Horoszkóp-ásványok    Mi okoz hasmenést?    Prolaktin    összetett deva spray    Ágymelegítők    bárányhimlő    Korai magömlés    GINKGO BILOBA    Bioco termékek    Hasizomerősítők    Pharmaforte termékek    Ásványi anyagok hiánya- túladagolás    Idegkárosodás ( NEUROPÁTIA )    BISNODE    SCHÜSSLER terhességben    Energy termékek    hüvelyi pH    Ránctalanítók    Arclemosó, tonik, maszk    Szemránckrémek    Bőrfeszesítő, tömörség    Növényi kivonatokkal    Arany, gyémánt, ezüst    rozacea, vitiligo, májfolt, pigment    Állati eredetű    Hidratálók    Jód pótlása    Vesekövesség    allergia egyéb szerei    Asztma kezelése    Szappanok    Körömápolás    Intim mosakodás    Visszér kezelése    Aranyér    Porcerősítők komponens    Vitamin 50 éven felül    Vitaminok férfiaknak    vitaminok cukorbetegeknek    Vitaminok felnőtteknek    Ásványi (Ca, Mg, Se, Zn)    Vas tartalmú készítmények    PATTANÁSOS BŐR    Étvágycsökkentők    Bélflóra helyreállítása    Gyomorégés    puffadás kezelése    Emésztési problémák    Hányinger csillapítása    Tejcukorérzékenység    Bőrgomba    Körömgomba    Hüvelygombásodás    Herpesz    Műfogsor ápolása    Fogínysorvadás    Fényvédelem    Torokfertőtlenítés    Diabetikus édesség    Édesítőszerek    gyógymód csípésekre ( dazázs, méh)    hüvely szárazság    klimax teszt    Lisztérzékenység    candida kimutatása    ovuláció időpontja    székletvér    drog tesztek    ételintolerancia    prosztata teszt    Húgyúti fertőzés    Fertőzőbetegségek    Ekcémás bőr    fogzás    hasfájós csecsemő kezelése    Orrjárat tisztítás    popsiápolás    fejbőrápolás, koszmo    Q10 vitaminok    Homoktövis    grapefruitmag    Sebellátás, sebkezelés lehetőségei    Tabletták hajhullásra    Fülzsír kezelése    Hialuron tartalmú    Lúgosító teák    általános erősítő    HALOLAJ    Lenmagolaj    Omega-3 gyerekeknek    fokhagyma medvehagyma    IDŐSKORI LÁTÁSROMLÁS    Műkönnyek szemszárazságra    Méregtelenítő tapaszok    Béltisztító termékek    Méregtelenítés    Béta glükán tartalmú    Paradicsom kivonat    Fűrészpálma kivonat    Progeszteron    Holt-tengeri termékek    Ásvány ékszerek 1.    Ásvány ékszerek 2 folyt.    Dr. Organic termékek    Aloe vera termékek    Narancsbőr    Psoratinex pikkelysömörre    Hair nice termékek    E recept    facebook kedvelés    ásványok tisztítása, energetizálás    Vizeletcsepegés    Böngésző folytatasa    Cigaretta terhesség alatt    Alocado termékek    Őszülés elleni    Növényi szterinek    Schüssler kereső    Hány nap múlva    Bélférgesség    Fizetési módok    személyes átvétel    megjegyzés a rendelés    Egyedi ékszerek ásványból    Viviscal hajnövesztő    gyömbér    AJÁNDÉKOKNAK VALÓ    Száraz bőr    ÍZÜLETI KRÉMEK    Homeopátia szülés    Sebgyógyulást elősegítő    Macskagyökér kivonatok    Citromfű    Melatonin    Teakészítmények    Komló    Összetett készítmények    Orbáncfű    Egyéb készítmények    Rostok    Kolosztrum    A vitamin    B vitamin csoport    C vitamin    D vitamin    E vitamin    K vitamin    ŐSZÜLÉS    Olvasnivaló    Ráncosodás    Szájápolás-homeopátia    karkötők    Meridiánok    böngésző    Változás 2013.április 1-től    Ásvány számozása 2    Acidózis, alkalózis    Terhesség, szoptatás    Betegségek lelki okai    Porcerősítés gyermekkorban    Armonia termékcsalád    Preventa víz használata    Videók    Naturalswiss termékek    Akció    Vevőszolgálat    Vitamin ajánló    Antioxidánsok    Progeszteron női    Expediáláshoz    expediáláshoz Hasmenés    Schüssler krémek    Online Patika    Köröm elváltozások    online fizetés később    Zodiákus    méhen belüli fogamzásgátló eszközök    IBS irritabilis colon szindroma    Gombafertőzés ( bőr, köröm, hüvely)    Schüssler táblázat    Akvamarin    Amazonit    Ametiszt    Vércsoport diéta    Aventurin    Hematit hatása    Gránát hatásai    Hegyikristály hatásai    Jáspis hatásai    Holdkő hatásai    Howlit hatásai    Jáde hatásai    Kalcedon hatása    Karneol hatása    Malachit hatása    Napkő hatása    Rózsakvarc hatása    Rodonit hatása    adatkezelés folytatása    dr. Matejcsik Csaba homeopata    Orrcsepp/orrspray adagolása    Inkontinencia nadrágpelenkák betét    Mol pont lista 2    Figyelmeztetések, gyógyszerkölcsönh    Bankkártya elfogadás    OPÁLÜVEG    Hisztamin intolarencia    A Lyme kór kezelése tünetei    Kálium hatása    Króm szabályozza a vércukor azintet    Teafa olaj hatásai és termékek    Gyógynövények hatásai II.    Gógynövények hatásai III.    Betegségek és kezelési lehetőségei    Nátha( orrhurut) rhinitis acuta    kakaóvaj    Aminosavak hatása    Argánolaj, jojobaolaj, szőlőmagolaj    Tesztek allergiában, gyorsan segít    mi okoz viszketést?    Gyorstesztek otthoni vizsgálathoz    Vesekárosodásra utaló tünetek    Barátcserje hatása    Kullancs okozta betegségek    Mitől puffadok?    Dr. Herz termékek    Epekövesség    gyógyító ásványok    Természetes gyógymódok:légút    Vakcinák    vakcinák 2.    vakcinák 3.    Gyomorrontás    A Folsav szerepe    Policisztás ovárium    Ebédválasztó    Vérszegénység/anaemia    Betegségek (gyakoribb)    Tünetek/panaszok    Hogyan hatnak?    Diéták betedségekben    kólika, hasfájás homeopátiás    Viselkedési zavarok homeopátiával    Magas vércukorszint, hyperglikémia    Hasnyálmirigy és feladata    Konfliktus kezelés    Pajzsmirigy túlműködés    Mellékpajzsmirigy működés    Kölcsönhatások együttszedéskor    NYOMKÖVETÉS belföld -külföld    Spirál intrauterin fogamzásgátló    Futárszolgálattal kapcsolatos infó    További kedvezménye    Arcanum patika elérhetősége    Elállás    Csomagátvétel átvételi pontokon    Hemoglobin A 1c    Magas koleszterinszint okai    Rövid jellemzés    Deva virágesszenciák    Mannóz, d-mannóz    Ételmérgezés, ételfertőzés    Zsibbadás    közérdekű információk    Csípés kezelése homeopátiával    GDPR általános    Napi szükségletek    Napi szükséglet vitaminok    Diosmin tartalmú készítmények

SSL biztonságos vásárlás     Simple bankkártyás fizetés     Webáruház bérlés